Kultúrne leto 2017

Podujatie Bánovce nad Bebravou

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra
Web podujatia:
www.kulturabn.sk
Web organizátora:
www.kulturabn.sk
Ďalšie podujatia v meste Bánovce nad Bebravou
Podrobnejšie informácie: 038/760 3016, 0948 274 743

Ani v tomto roku nemôžeme zabudnúť na podujatia Kultúrneho leta, ktorých bude niekoľko. Začíname v zmenenom termíne oproti minulým rokom a to už v júni. A vraciame sa späť do mestského parku. Program je nasledujúci:

18.6.               Kúzelník Tristan: množstvo farebných rekvizít, veľa svetiel, bubliniek či voňavého dymu. Deti sa zaručene nebudú nudiť - kúzelník Tristan potrebuje ku kúzleniu ich pomoc.

2.7.                 Tanečné štúdio Dancando a mladé talenty nášho mesta: šikovné deti sa predvedú s najnovšími choreografiami a speváci ukážu, prečo práve oni získali ceny v súťažiach.

16.7.               Slovak Tango: slovenské populárne piesne 30. až 50. rokov 20. storočia z dielní Gejzu Dusíka, Pavla Čádyho, Pavla Braxatorisa, Dušana Pálku, ktoré preslávili vtedajšie hviezdy ako František Krištof Veselý, Melánia Olláryová, či Jozef Kuchár a iní.

23.7.               Bojnická kapela: dychová hudba s pestrou ponukou skladieb súčasných autorov, úprav ľudových piesní, aranžmány skladieb svetových skladateľov tanečnej a populárnej hudby.

20.8.               Stopy: zaručené country z Partizánskeho

27.8.               Milan Veróny & band: cimbalové zoskupenie, ktoré sa hudobne pohybuje v slovenskej, rómskej a maďarskej ľudovej hudbe, swingu, v jazzových štandardoch, ale aj klasike

V mestskom parku od 18:30 h

Meno organizátora: Mestské kultúrne stredisko
Fotografie
Podobné podujatia