Kysucké Vianoce v Čadci 2015

Podujatie Čadca

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Kultúra, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Čadca

Kysucké Vianoce v Čadci

Vianoce už pomaly klopú na dvere a mesto sa zodpovedne pripravuje na toto krásne obdobie. V programe sú krásne akcie a podujatia v rámci cyklu Kysucké Vianoce v Čadci.
Každoročne sa obyvatelia nášho mesta tešia a hojnom počte navštevujú vianočné trhy pred Domom kultúry na Matičnom námestí. Toto dvojdňové podujatie navštívia tisíce Čadčanov, ale aj návštevníci okolitých miest a obcí. Na týchto trhoch budeme mať možnosť ochutnať tradičné zabíjačkové špeciality, dať si vianočný punč a taktiež budeme mať možnosť zakúpiť si množstvo krásnych predmetov priamo od ľudových remeselníkov.

Vianočné trhy budú v čase od 10. 12 do 11. 12. 2015 od 9.00 do 18.00 hod.

Už sa stalo tradíciou, že Palárikove námestie sa v predvianočnom čase „premení“ na úžasné miesto plné dobrej nálady a vianočnej atmosféry. Opäť budeme mať možnosť stretávať sa s priateľmi a rodinou na mieste, ktoré sa už v podstate stalo centrom mesta vo vianočnom období. Vôňa punču a pečeného mäska len umocní skvelú atmosféru. Samozrejmosťou bude aj krásny vianočný stromček a rozšírený betlehem, ktorý bol dorobený na rezbárskom sympóziu v tomto roku. Čadčania spoločne vytvorili krásne miesto, na ktoré môžeme byť všetci právom hrdí.
Všetci ste srdečne vítaní.

Fotografie
Podobné podujatia
MÓDNY NÁVRHÁR 2024
Overené podujatieMÓDNY NÁVRHÁR 2024
Dom kultúry A. Hlinku, Ružomberok
Stavanie mája
Overené podujatieStavanie mája
Námestie M. R. Štefánika, Trstená