Lajf Festival

Podujatie Vysoké Tatry

Lajf Festival

„Lajf Festival“ je športovo-horské podujatie, v rámci ktorého strávia účastníci sobotňajšie popoludnie v priestoroch horského hotela Sliezskeho Domu a vychutnajú si prednášky a filmy od slovenských športovcov, ktorí sú v horách ako doma.

A keďže bude podujatie prebiehať v srdci Vysokých Tatier, hlavnou témou budú samozrejme „Vysoké Tatry a športové aktivity v nich“. Pozvaní hostia porozprávajú o svojich zážitkoch z lezenia, skialpinizmu, boulderingu či trailového behu. A venovať sa budú aj vysokohorskej turistike a ďalším zaujímavým témam.

Tešiť sa možno na horolezca Martina Krasňanského, horského vodcu Michala Gerčáka, filmára a dokumentaristu Rasťa Hatiara, ultra-bežca Martina Urbaníka a boulderistu Viliama Jutku, ktorí sa podelia o svoje zážitky a skúsenosti z Vysokých Tatier.

Program:
Martin Urbaník – Aj petržalské srdce môže biť pre Vysoké Tatry + film 12CH Viliam Jutka – Bouldering alebo liepanie v Tatrách Martin Krasňanský – Tatry moje vertikálne Michal Gerčák – Vodenie po horách a história organizovaného vodcovstva Rasťo Hatiar – Filmovanie v horách, skialpinizmus, horolezectvo + film Obyčajní chlapci Tombola Viac informácií je dostupných na webe "Lajf Festivalu":https://www.lajfpodcast.sk/festival/.

15:00

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieMajáles Sabinov 2024
Park na Námestí Slobody, Sabinov
OKEY LETO POPRAD
Overené podujatieOKEY LETO POPRAD
Letisko Poprad, Poprad
TATRANSKÝ TATÉR
Overené podujatieTATRANSKÝ TATÉR
Aréna Poprad, Poprad
ZION fest 2024
Overené podujatieZION fest 2024
Klub Stromoradie, Prešov, Prešov
Dobrý Festival 2024
Overené podujatieDobrý Festival 2024
Prírodné kúpalisko Delňa, Prešov