Láska je láska

Podujatie Veľký Biel

Láska je láska

Kontakt na lásku a všetko o problematike lásky a vzťahov je možné sa dozvedieť 13. februára 2016 v kaštieli Veľký Biel na valentínskych nočných prehliadkach s podtitulom Láska je láska.
Žeby svetoznámy Amor už ďalej nestrieľal svoje šípy lásky a odišiel do dôchodku? Alebo ho snáď nahradil niekto iný? Ako to vlastne je a kto podá pomocnú ruku, ak ide o záležitosti lásky? Akú úlohu v srdcových záležitostiach dnes zohráva Amorova osobná asistentka?

V predvečer dňa, kedy všetci zaľúbení ľudia po celom svete oslavujú svoj sviatok – sviatok sv. Valentína, si vytúžený kúsoček voľna chce ukradnúť aj osobná asistentka bôžika lásky, Amoritta. Plány jej však prekazia práve tí, ktorí sa rozhodnú navštíviť kaštieľ Veľký Biel, najväčší barokový kaštieľ na Slovensku. Dozvedia sa, ako vlastne dopadol pôvodný strojca lásky, samotný Amor, aké problémy s láskou sa riešia nielen v súčasnosti, ale aj dobách dávno minulých. Amoritta bude rozdávať cenné rady týkajúce sa srdcových záležitostí, predstaví pár prípadov z jej dlhoročnej praxe a porozpráva o svojej závratnej kariére srdcovej poradkyne. Návštevníci sa oboznámia nielen o prípade trocha netradičných pytačiek korunného princa, priblíži sa im príbeh nezištnej lásky k zvieratám a zištnej lásky k čomu inému, ako k peniazom, spolu s Amorittou bude možné odhaliť detaily manželského podvodu a tajnú lásku cudzinca a vydatej šľachtičnej. Takisto valentínske nočné prehliadky so scénkami ukážu, že nie vždy platí príslovie – kde sa dvaja bijú, tretí víťazí.

Herecké omamné šípy lásky budú strieľať členovia divadelnej skupiny teatro ORLUS o 19:00 a 20:00 h.
Výťažok zo vstupného bude venovaný na záchranu kaštieľa Veľký Biel.

Fotografie
Podobné podujatia