Letné kino Avatar Cesta vody

Podujatie Banská Bystrica

Letné kino Avatar Cesta vody

AVATAR: CESTA VODY
(USA, 2022, 192 min, James Cameron)
S napätím očakávané pokračovanie najziskovejšieho filmu všetkých čias od štúdia 20th Century Studios a režiséra Jamesa Camerona. Vizuálne ohromujúcou a strhujúcou akciou vtiahne Cameron diváka späť do úžasného sveta Pandory, vďaka čomu pôjde o filmový zážitok najvyššej intenzity. Dej sa odohráva po uplynutí viac ako desiatich rokov od udalostí z prvého filmu. Avatar: Cesta vody prináša príbeh rodiny Sullyovcov (Jakea, Neytiri a ich detí). Sledujeme hrozby, ktorým rodina čelí, odhodlanie, s ktorým si jej členovia poskytujú pomoc, zápasy o prežitie, i tragédie, ktoré ich postihnú.
Uvádzame so slovenským dabingom.
Predpredaj: https://ticketware.eu/p/hnm6
Vstupné v predpredaji: 6€
Vstupné na mieste: 7€ (len v hotovosti)
Veková vhodnosť: 12
Organizátorom predstavenia je o. z. za! amfiteáter.
Čas začiatku predstavenia je orientačný a skutočný začiatok predstavenia sa vzhľadom na kvalitu projekcie prispôsobuje času súmraku, ktorý môže byť až v rozsahu +10 minút od udávaného času predstavenia. Najdlhší čas súmraku sa prejavuje v strede júna, postupne sa počas júla a augusta skracuje a je teda možné začať predstavenie skôr.
Žiadosti o vrátenie vstupného po jeho zakúpení radi vyhovieme, ak by došlo k technickému zlyhaniu, resp. neuskutočneniu, či nedokončeniu predstavenia v dôsledku takéhoto zlyhania. Pre tento prípad si prosím uschovajte vstupenku, ktorá bola zakúpená na pokladni, po dobu trvania predstavenia, nakoľko vrátenie vstupného je podmienené vrátením vstupenky. Nemôžeme však niesť zodpovednosť za zmenu počasia počas predstavenia a teda nemáme ani možnosť vrátiť vstupné z dôvodu nepriaznivého počasia po začatí predstavenia. Vaše pochopenie si veľmi vážime.

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.