Letné kino: Gran Turismo

Podujatie Banská Bystrica

Letné kino: Gran Turismo

GRAN TURISMO
(USA, 2023, 135 min, Neill Blomkamp)
Akčný film inšpirovaný skutočným príbehom obyčajného tínedžera Janna, ktorého vášňou je hranie kultového Gran Turisma. Keď sa prihlási do súťaže o možnosť závodiť na skutočnom okruhu, je odhodlaný získať prestížne miesto v stajni Nissan. No čoskoro zistí, že v reálnych pretekoch je v stávke oveľa viac, než si kedy dokázal predstaviť spoza obrazovky počítača. Orlando Bloom, David Harbour a vychádzajúca hviezda Archie Madekwe sa predstavia v akčnej jazde filmového génia Neilla Blomkampa (Chappie, District 9), z ktorej tuhne krv v žilách.
Uvádzame v pôvodnom znení so slovenskými titulkami.
Predpredaj: https://ticketware.eu/p/hn6b
Vstupné v predpredaji: 6€
Vstupné na mieste: 7€ (len v hotovosti)
Veková vhodnosť: 12
Organizátorom predstavenia je o. z. za! amfiteáter.
Čas začiatku predstavenia je orientačný a skutočný začiatok predstavenia sa vzhľadom na kvalitu projekcie prispôsobuje času súmraku, ktorý môže byť až v rozsahu +10 minút od udávaného času predstavenia. Najdlhší čas súmraku sa prejavuje v strede júna, postupne sa počas júla a augusta skracuje a je teda možné začať predstavenie skôr.
Žiadosti o vrátenie vstupného po jeho zakúpení radi vyhovieme, ak by došlo k technickému zlyhaniu, resp. neuskutočneniu, či nedokončeniu predstavenia v dôsledku takéhoto zlyhania. Pre tento prípad si prosím uschovajte vstupenku, ktorá bola zakúpená na pokladni, po dobu trvania predstavenia, nakoľko vrátenie vstupného je podmienené vrátením vstupenky. Nemôžeme však niesť zodpovednosť za zmenu počasia počas predstavenia a teda nemáme ani možnosť vrátiť vstupné z dôvodu nepriaznivého počasia po začatí predstavenia. Vaše pochopenie si veľmi vážime

ŠTVRTOK 10. AUGUSTA 2023 O 21:00 – 23:20

Začiatok podujatia: 10.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.