Letné kino na amfiteátri: V sieti

Podujatie Banská Bystrica

Letné kino na amfiteátri: V sieti

V SIETI

(Česká republika, 2020, 100 min, Barbora Chalupová & Vít Klusák)

3 herečky, 3 izby, 10 dní a 2458 sexuálnych predátorov. Experiment, ktorý naliehavým spôsobom otvára tabuizovanú tému zneužívania detí na internete. Tri dospelé herečky s detskými črtami dostávajú za úlohu, prostredníctvom falošných profilov na sociálnych sieťach predstierať, že majú dvanásť rokov. Vo verných kópiách detských izieb, postavených vo filmových ateliéroch, chatujú a skypujú s mužmi všetkých vekových kategórií, ktorí ich na internete vyhľadali a oslovili. Veľká väčšina z mužov požaduje sex prostredníctvom videohovoru, posiela fotografie svojich prirodzení, odkazy na porno, alebo sa dievčatá pokúšajú vydierať. Dokumentárny film hovorí o strhujúcej dráme troch hrdiniek alias „dvanásťročných dievčat“ od castingu až po osobné stretnutia, kedy sa s predátormi vidia tvárou v tvár pod dohľadom ochranky a šiestich skrytých kamier. Taktiky predátorov sa tak obracajú proti svojim strojcom a z lovcov sa stávajú lovení.

Predpredaj: https://ticketware.eu/p/awKs
Vstupné cez predpredaj: 5 €
Vstupné na mieste (platba len hotovosťou): 6 €

Veková vhodnosť: 15

Organizátorom predstavenia je O. Z. za! amfiteáter.

Prosíme návštevníkov o dodržiavanie mimoriadnych opatrení v súvislosti s COVID-19, najmä povinnosťou prekrytia horných dýchacích ciest počas predstavenia, zákazom konzumácie jedál a o rešpektovanie vzájomnej vzdialenosti a všetky ďalšie nariadenia. Počet účastníkov jedného podujatia je momentálne obmedzený na 100.

Čas začiatku predstavenia je orientačný a skutočný začiatok predstavenia sa vzhľadom na kvalitu projekcie prispôsobuje času súmraku, ktorý môže byť až v rozsahu +10 minút od udávaného času predstavenia. Najdlhší čas súmraku sa prejavuje v strede júna, postupne sa počas júla a augusta skracuje a je teda možné začať predstavenie skôr.

Žiadosti o vrátenie vstupného po jeho zakúpení radi vyhovieme, ak by došlo k technickému zlyhaniu, resp. neuskutočneniu, či nedokončeniu predstavenia v dôsledku takéhoto zlyhania (pre tento prípad si prosím uschovajte vstupenku po dobu trvania predstavenia, nakoľko vrátenie vstupného je podmienené vrátením vstupenky). Nemôžeme však niesť zodpovednosť za zmenu počasia počas predstavenia a teda nemáme ani možnosť vrátiť vstupné z dôvodu nepriaznivého počasia po zakúpení vstupenky pred predstavením na mieste konania. Vaše pochopenie si veľmi vážime.

Začiatok podujatia: 9. 6. 2020 21:30:00
Koniec podujatia: 9. 6. 2020 23:30:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.