Letné kino: Otcovia a matky

Podujatie Banská Bystrica

Letné kino: Otcovia a matky

OTCOVIA A MATKY
(Dánsko, 2022, 97 min, Paprika Steen)
Piv a Ulrik, rodičia 12-ročnej Hannah, ktorá nastúpila na novú školu, sledujú, ako sa ostatní rodičia snažia posunúť seba i svoje dieťa na vyšší level. Pri postupnom zoznamovaní sa s jednotlivými rodičmi prichádza divák do kontaktu s toľkými rôznymi osudmi a svetonázormi, že 6. B sa takmer stáva mikrokozmom celej spoločnosti. Pre Piv a Ulrika je účasť na výlete testom. Otázka znie – čo všetko ste ochotní urobiť pre svoje dieťa?
Uvádzame v pôvodnom znení s českými titulkami.
Predpredaj: https://ticketware.eu/p/hn65
Vstupné v predpredaji: 6€
Vstupné na mieste: 7€ (len v hotovosti)
Veková vhodnosť: 15
Organizátorom predstavenia je o. z. za! amfiteáter.
Čas začiatku predstavenia je orientačný a skutočný začiatok predstavenia sa vzhľadom na kvalitu projekcie prispôsobuje času súmraku, ktorý môže byť až v rozsahu +10 minút od udávaného času predstavenia. Najdlhší čas súmraku sa prejavuje v strede júna, postupne sa počas júla a augusta skracuje a je teda možné začať predstavenie skôr.
Žiadosti o vrátenie vstupného po jeho zakúpení radi vyhovieme, ak by došlo k technickému zlyhaniu, resp. neuskutočneniu, či nedokončeniu predstavenia v dôsledku takéhoto zlyhania. Pre tento prípad si prosím uschovajte vstupenku, ktorá bola zakúpená na pokladni, po dobu trvania predstavenia, nakoľko vrátenie vstupného je podmienené vrátením vstupenky. Nemôžeme však niesť zodpovednosť za zmenu počasia počas predstavenia a teda nemáme ani možnosť vrátiť vstupné z dôvodu nepriaznivého počasia po začatí predstavenia. Vaše pochopenie si veľmi vážime.

UTOROK 8. AUGUSTA 2023 O 21:00 – 22:45

Začiatok podujatia: 08.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.