Letný filmový festival 4 živly: EXIT

Podujatie Banská Štiavnica

22. Letný filmový festival 4 živly: EXIT

4 živly tento rok budú! Pôvodnú tému PRAVDA A LOŽ sme sa rozhodli presunúť na budúci rok a pre aktuálny ročník sme zvolili tému EXIT. Tá je dôsledkom úvah a procesov súvisiacich s pandémiou koronavírusu, vďaka ktorej nebude možné usporiadať podujatie v štandardnom režime. Aj v obmedzenom režime chce však byť festival miestom úniku, ktoré po mesiacoch izolácie (od bežného života aj od kultúrnych podujatí) všetci tak veľmi potrebujeme.

4 živly prinesú na filmové plátna kolekciu takmer dvoch desiatok hraných, dokumentárnych, animovaných i experimentálnych filmov, doplnených sprievodným programom pre dospelých i deti, všetko v súlade s hygienickými nariadeniami a odporúčaniami krízového štábu. Bezpečnosť našich návštevníkov a návštevníčok je pre nás prvoradá.

Festival bude komornejší, než sme si v posledných rokoch všetci zvykli. Počet cinepassov je limitovaný číslom 100, v predaji budú do vypredania zásob a o aktuálnom stave budeme informovať na webstránke www.4zivly.sk, v sekcii Akreditácia, prípadne na sociálnych sieťach. V prípade, že ste si cinepass zakúpili vo vianočnom predpredaji a nechcete ho využiť na zmenšenú verziu podujatia, kontaktujte nás mailom akreditacia@4zivly.sk, prosím.

Viac informácií o podujatí bude pribúdať postupne na webstránke, ale aj v tejto udalosti.

Začiatok podujatia: 6. 8. 2020 21:00:00
Koniec podujatia: 9. 8. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia