LETO NA TROJKE 2023

Podujatie Prešov

LETO NA TROJKE 2023

Obľúbené letné sídliskové podujatie plné hudby, tanca, športu a zábavy je späť! Pozývame vás na náš mini festival, kde sa bude súťažiť, športovať, vzdelávať, tancovať, zabávať sa a spoločne si užívať leto.
Pre deti máme pripravené zaujímavé hry a atrakcie. Pre tých starších zase zaujímavý kultúrny program. Pridajte sa k nám a pokračujme spolu v tejto milej tradícii letného komunitného festivalu na Sídlisku III.
Po úspechoch z minulých ročníkov sme pre vás tentokrát pripravili ešte bohatší program:
Športový areál ZŠ Šmeralova
10.00 – 13.00 Športové dopoludnie
- predstavenie športových klubov
- súťaže pre deti
KZ Centrum
10.00 – 16.00 Deň otvorených dverí Biliardový klub PKO
Wave
15.00 - 18.00 Swap oblečenia
16.00 RECY-KECY
20.00 Koncert: Somethingski (PL)
Družba
16.00 – 17.00 Workshop so Šarišančekom
17.00 – 19:00 FS Šarišan, DFS Šarišanček, FS Karpaťanin, MSS Suche karki
Špecialitou dňa bude vystúpenie multižánrovej skupiny z Poľska: Somethingski Trio - Nový projekt Nika Soszyńského, speváka a multiinštrumentalistu z kapely Freeborn Brothers. Spolu s Martynou Bachowskou na kontrabase a Magdou Ślósarz na husliach tvoria úžasnú hudobnú trojku. Ich prvý album "THINGS" vydaný v roku 2020 zaznamenal obrovský úspech s hitom "Na Dolinách" na prvom mieste hitparády Podkarpackie Hits Chart. Ich hudobná rozmanitosť zahŕňa folklór, rock a tanečné hity odkazujúce na 70. roky poľskej populárnej hudby.
Somethingski Trio vystupovali v mnohých európskych krajinách a zúčastnili sa skvelých festivalov. Ich energické skladby a vtipné hlášky zaručia skvelú zábavu, na ktorú vás pozývame už 19. augusta.
Vstup voľný

Fotografie
Podobné podujatia