LETS DANCE TOUR 2024 15:00

Podujatie Košice

LETS DANCE TOUR 2024

TV Markíza vyráža za vami s Let´s Dance turné!
Tanečná horúčka na Slovensku nepoľaví ani po skončení aktuálnej 9. série fenomenálnej a divácky mimoriadne obľúbenej šou Let's Dance. Televízia Markíza sa totiž rozhodla potešiť všetkých jej fanúšikov a na jeseň 2024 vyraziť s týmto celosvetovo úspešným formátom na veľkolepé Let´s Dance turné po celom Slovensku. Markíza ponúkne na Let´s Dance turné všetko to, čo diváci na tejto šou tak milujú - skvelé výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo skvelých moderátorov. Nebudú chýbať ani obľúbení tanečníci z tanečnej skupiny KRS Movement pod vedením skvelého choreografa Miňa Kereša. Ak sa vám páčili tanečné výkony Jána Koleníka, tak teraz ich máte vidieť naživo v rámci Let´s Dance turné aj v blízkosti vášho domova.

A to nie je všetko! Turné pripravuje tím renomovaných tvorcov, ktorí sú zárukou maximálnej kvality a nezabudnuteľného zážitku. V spolupráci s jedným z najlepších režisérov na Slovensku a v Česku Pepe Majeským sa pre Let´s Dance turné opäť spojili choreografi Miňo Kereš a Peter Modrovský, dramaturgička Šema Satkeová, scénograf Jaroslav Holota, technický riaditeľ zodpovedný aj za svetelný dizajn Michal Schmidt a producent za Televíziu Markíza, jej marketingový riaditeľMichal Borec, aby vytvorili pútavú šou plnú emócií, nadšenia a profesionálneho umenia tak, ako ju poznáte z televíznych obrazoviek. Nezmeškajte príležitosť vidieť Let’s Dance naživo, vezmite so sebou svojich kamarátov, svoju rodinu a zažite spolu neopakovateľný večer plný tanca, hudby, zábavy a úžasných kostýmov!
Toto a ešte omnoho viac si budete môcť užiť už na jeseň naživo v mestách po celom Slovensku. Let’s Dance turné vzniká v spolupráci s BBC Studios a pre Televíziu Makíza turné pripravuje Magic event production, organizátor veľkých kultúrnych podujatí na Slovensku.

15:00

Začiatok podujatia: 04.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia
JAREK NOHAVICA
Overené podujatieJAREK NOHAVICA
DOM UMENIA, Košice
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Spoločenský pavilon, Košice