Lipácky blšák

Podujatie Stará Turá

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Podujatia pre deti, Remeslá
Web podujatia:
www.hotellipa.eu
Web organizátora:
www.hotellipa.eu
Ďalšie podujatia v meste Stará Turá
Podrobnejšie informácie: Nina Haverová marketing 0910 931 525

Posúvať veci môžete výmenou, predajom, darovaním, je to len na vás.

Nedeľa 24.09.2017 - od 13:00 do 18:00 hod., Hotel LIPA Stará Turá
• Predávajte, kupujte, vymieňajte, darujte • Voľný vstup pre kupujúcich • Podnikavé deti môžu ponúkať vlastné výrobky Priniesť môžete: * rôzne poklady z pivníc či podkroví * handmade výrobky * zberateľské predmety * * šatky, bižutériu, doplnky * knihy, časopisy * dekorácie * športové potreby * * platne, hudobné nástroje * potreby a pomôcky pre zvieratá * a mnoho iného * * VŠETKO OKREM OBLEČENIA /detské oblečenie povolené/
 
* Predávajúci: nutná registrácia vopred na marketing@hotellipa.eu alebo na 0910 931 525. Registračný poplatok: 3 € (stôl zabezpečený) Registrácia na mieste: 6 € (priestor je limitovaný)
 
 „Blšie trhy sú v zahraničí úplne bežnou súčasťou života v meste. Návštevníci tu môžu nájsť rôzne poklady z pivníc či podkroví, handmade výrobky, zberateľské predmety, knihy, časopisy, kultové platne a mnoho iného. Podobný sortiment môžu návštevníci očakávať aj na „Lipáckom Blšáku," 
 
Preto prezrite svoje skrine, pivnice, možno nájdete zachovalé veci, ktoré momentálne nepotrebujete a myslíte si, že by sa mohli niekomu hodiť. Vítaní sú všetci predajcovia s rôznymi zberateľskými predmetmi, handmade vecičkami ako aj s ďalšími vlastno - aj nevlastnoručne vyrobenými predmetmi, ktoré len tak ľahko v obchodoch nenájdete. Pokojne prineste aj športové potreby, dekorácie a podobne.
Meno organizátora: Hotel Lipa
Fotografie
Podobné podujatia