Lokálny trh v Žiari nad Hronom

Podujatie Žiar nad Hronom

Lokálny trh v Žiari nad Hronom

Pravidelný predobjednávkový farmársky trh v Žiari nad Hronom. Tešiť sa môžete na množstvo kvalitných lokálnych výrobkov z nášho regiónu a blízkeho okolia. Všetky informácie o trhu, predajcoch a celú ponuku výrobkov nájdete na stránke www.lokalnytrh.sk/ziar kde si môžete výrobky aj predobjednať. Objednaný tovar vám výrobcovia osobne donesú v sobotu 15.8. o 8:00 na parkovisko pred MsKC, kde si ho budete môcť vyzdvihnúť. Väčšina predajcov donesie v obmedzenom množstve aj niečo naviac, no aby ste mali istotu, že sa vám zo všetkého ujde, silno odporúčame si výrobky predobjednať.
Predbjednať si môžete čerstvé kanadské čučoriedky od Čučoriedková záhrada z Ratkovského Bystrého, čerstvé ovocie, ovocné šťavy a červené víno od Bioplantu z Ostratíc pri Partizánskom, ekologicky pestovanú zeleninu od Hedvigy Gulovej z Málaša pri Leviciach, sirupy a lekváre z Farma Behanovo z Močiara, mäso a mäsový výrobky z Farma Ekoprodukt z Kremnických Baní, aróniové džemy z Ekofarma Aronia z Pitelovej, včelí med z Lesnej včelnice Barcík zo Železnej Breznice, sušené bio hovädzie mäso(biltong) od STEAK Do Vrecka z Dobrej Nivy a exkluzívne bio destiláty od pána Chrenka z Partizánskeho pod značkou Dvor Morgov.
Aby si objednávky na náš trh zvládol vytvoriť naozaj každý, pripravili sme názorný návod ako postupovať https://lokalnytrh.sk/ako-objednavat
Ak by ste potrebovali poradiť, píšte nám cez messenger na m.me/lokalnytrh

Tešíme sa na stretnutie.

Začiatok podujatia: 15. 8. 2020 8:00:00
Koniec podujatia: 15. 8. 2020 10:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Blšákovica
Overené podujatieBlšákovica
Stará tržnica, Banská Bystrica
Deň bryndze
Overené podujatieDeň bryndze
Pstruša, Vígľaš