Ľudmila Kolesárová - Marketing (nielen) v neziskovej sfére

Podujatie Žilina

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.lta.sk
Ďalšie podujatia v meste Žilina

Ľudmila Kolesárová - Marketing (nielen) v neziskovej sfére

Ľudmila Kolesárová, marketingová manažérka Dobrého Anjela a neúnavná bojovníčka za pomoc druhým. Čím viac ľuďom pomáha, tým viac sa teší.


Prečo sme Ľudmilu pozvali?

Dobrého Anjela asi netreba predstavovať. A o tom to práve je. Ich marketing funguje tak dobre, že ich netreba ani predstavovať. Pozná ich celé Slovensko. Každoročne sa im darí vyzbierať veľký objem peňazí od stále rastúceho množstva podporovateľov. Pritom pred jedenástimi rokmi začínali z nuly. Ako sa to robí? Dozvieme sa.


Čo sa na stretnutí dozviete?

Chceli by som sa rozprávať najmä o marketingu - čo to podľa nás je, ako sa naň dívať, ako plánovať marketingové aktivity, ako pripravovať kampane a ako ich vyhodnocovať.

Často sa ľudia v otázkach marketingu sústredia len na konkrétne marketingové nástroje bez toho, aby sa zamysleli nad tým kto sú, kam idú a čo chcú marketingom dosiahnuť. Tieto otázky má Dobrý Anjel jasne definované. Bolo by fajn prebrať detailne ako na ne hľadali odpovede, ako nad nimi rozmýšľali.

Každý z nás má občas potrebu a chuť pomáhať ostatným, ale ako to robiť čo najefektívnejšie? Ako zistiť kto pomoc potrebuje a kto nie? Nepoznám človeka, ktorý by o téme pomoci druhým napísal viac. Navštívte jej blog či Facebook a obratom zistíte, že Ľudmila svojím povolaním doslova žije. Pomáha stále a nielen ľuďom v Dobrom Anjelovi.

Miesto konania podujatia: Banka Žilina, Legionárska 1, Žilina
Vstupenky: http://www.lta.sk/
Dátum začiatku podujatia: 7. Decembra 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Decembra 2017 19:30
Pravdepodobné súradnice: 49.2248N 18.7364E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ľudmila Kolesárová - Marketing (nielen) v neziskovej sfére

Meno organizátora: Let's talk about
Fotografie
Podobné podujatia