Majstrovstvá SR v Carcassonne

Podujatie Bratislava

Majstrovstvá SR v Carcassonne

Spoločnosť MINDOK v spolupráci s klubom Alea Istropolitana vás pozýva na XI. Majstrovstvá SR v hre Carcassonne. Víťaz bude mať česť reprezentovať Slovensko na Majstrovstvách sveta v rámci herného festivalu v nemeckom Essene.

Turnaj bude konať v priestoroch herne pri predajni iHRYsko na Trenčianskej ul.47

Registrácia a prezentácia
Na finále sa môže zúčastniť iba ten hráč, ktorý sa dostaví na prezentáciu v čase stanovenom pre finálový turnaj. V prípade problémov s príchodom nás včas informujte, aby sme vás v lepšom prípade stihli aspoň zaregistrovať. V prípade nedostatku herných sád uprednostníme hráčov, ktorí sa registrujú vopred do štvrtka 12.10.2017 do polnoci a hráčov, ktorí prinesú vlastnú kompletnú hernú sadu (zoznam kartičiek je možné skontrolovať nižšie). Pošlite registráciu na kontaktný mail carcassonne@ihrysko.sk s predmetom "Registracia 2017" a uvedením Mena, kontaktného Telefonu a E-mailu.

Ceny
4 ceny v podobe hier od firmy Mindok pre účastníkov semifinále
1 cena klubu Alea Istropolitana pre náhodne vylosovaného nepostupujúceho účastníka po 6.kole

Hlavnú cenu,
teda právo zúčastniť sa Majstrovstiev sveta v Carcassonne ako zástupca Slovenska, získa víťaz finálového turnaja (pri jeho neúčasti sa toto právo udelí ďalšiemu hráčovi v poradí), eventuálne najlepší hráč finálového turnaja, ktorý sa naň kvalifikoval. Firma Mindok okrem vstupenky na festival poskytne reprezentatntovi 200 € na pokrytie aspoň časti nákladov spojených s reprezentáciou. Majstrovstvá sveta sa uskutočnia v nedeľu 29. októbra 2017 v rámci herného festivalu v nemeckom meste Essen (rozmyslite si preto predom, či by ste sa tohoto turnaja mohli zúčastniť).

Kontakt
carcassonne@ihrysko.sk

Miesto konania podujatia: Máme radi spoločenské hry | iHRYsko.sk, Trenčianska 47, Bratislava
Vstupenky: https://www.ihrysko.sk/kalendar-podujati/majstrovstva-sr-v-carcassonne-15.10.2017.html?page_id=23664&preview_type=from_menu
Dátum začiatku podujatia: 15. Októbra 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Októbra 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1523N 17.1396E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Majstrovstvá SR v Carcassonne

Meno organizátora: Máme radi spoločenské hry | iHRYsko.sk
Fotografie
Podobné podujatia