MAJSTROVSTVÁ SVETA V PÁNSKOM STRIPTÍZE 2019

Podujatie Žilina

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Žilina

MAJSTROVSTVÁ SVETA V PÁNSKOM STRIPTÍZE 2019

Milé dámy,
zbystrite pozornosť!

Je už dobre známe,že sa na slovensku organizovali Majstrovstvá sveta či európy v pánskom striptíze v sólo vystúpeniach alebo dokonca 3 veľmi úspešné a vypredané série LEN PRE ŽENY TOUR s profesionálnymi striptérmi z celého sveta no teraz prichádza ojedinelý a unikátny koncept,ktorý uvidíte prvýkrat za celú históriu slovenska.
Otitul majstra sveta budú totižto bojovať striptéri z rôznych kútov sveta vo dvojiciach čiže DUO BATTLE COMPETITION.

O víťaznú dvojicu budete môcť rozhodnúť buď pomocou sms hlasov priamo zo show a preto sa budú páni snažiť získať vašú priazeň a choreografie budú do detailu prepracované čo bude komplikovať vaše rozhodovanie alebo rozhodne o víťazovi ctená porota:-)
Každá dvojica pôjde nekompromisne za víťazstvom a preto si dajú záležať na výbere kostýmu, hudby a choreografie. Ich tela budú nablýskané a tvrdé ako z ocele, ich energiu bude cítiť v celej sále, odhodlanie a chuť zvíťaziť trofej majstra sveta bude zárukou kvality a zážitku na celý život.
O titul majstra sveta sa pobijú aj dvaja slováci, členovia najúspešnejšej skupiny na slovensku Dirtyy Boyzz.

Finále prebehne v Žiline no v mestách Košice a Nitra prebehne súťaž o titul vaša najobľúbenejšia dvojica.

Na slovensku sa predstaví až 10 striptérov z krajín ako Francúzsko,Taliansko,Poľsko,Česko,Egypt, Brazília, Rusko, Slovensko, Venezuela, atď...

Silná nadielka hneď na nový rok:-)

Počas večera sa bude súťažiť o hodnotné ceny a samozrejme niektoré z vás budú môcť vyhrať aj súkromný tanec od jedného z učinkujúcich

Aký by to bol večer bez vytlačenej fotky priamo na mieste so všetkými striptérmi? Striptéri sa radi fotia a po každom programe si ich budete môcť naživo ovoňať a dotknúť sa ich tiel :-) a ešte tomu dostanete aj vytlačenú fotku so sebou na pamiatku.

Moderátorom akcie bude dobré známy Diego 001 pod novým pseudonymom Tom Kave.

Dom Odborov, Antona Bernoláka 51, 010 01 Žilina

22.02.2019 20:00

Fotografie
Podobné podujatia