Marcový Burzoblšák 2020

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Kam v Bratislave
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Marcový Burzoblšák #52

Všetky fanúšičky a fanúšikov secondhand módy pozývame na Marcový Burzoblšák #52 na Drieňovú 16, ktorý sa uskutoční už tradične prvú sobotu v mesiaci 7. marca 2020. Na Burzoblšáku nájdete tradične nielen oblečenie ale aj handmade výrobky, platne, knihy, obrazy, starožitnosti a iné. V zóne s občerstvením vás budú čakať sladké a slané pochutiny, výborné limonády, sirupy, džemy, ta najlepšia káva a mnoho ďalšieho. Posedieť si budete môcť v oddychovej zóne a tradične vaše deti zabavíme na tvorivých dielňach a maľovaní na tvár Artlandia. :)

►►► FOR ENGLISH SPEAKING PEOPLE:
Please, write us a message on Facebook or by email on info@burzoblsak.sk for more information about this flea market. We are open also for foreign lovers of flea markets :)

►►► KTO SME?
Burzoblšák sa koná vždy každú prvú sobotu v mesiaci v čase 8:00 - 14:00 hod. okrem výnimočných prípadov. Vstup pre návštevníkov je zdarma.
Burzoblšák je komunitné podujatie, ktorého cieľom je recyklácia a znovuvyužitie starého a nepoužívaného oblečenia. Ide nám o vytvorenie tradície mestského trhu s programom, podporou novovznikajúcich handmade výrobcov, stretávania sa a aktívneho využívania voľného času miestných obyvateľov v Ružinove. Oblečenie a iné veci môžu predávajúci venovať detským domovom, ľuďom bez domova, ženám v núdzi alebo psím útulkom v Bratislave, do ktorých sa po škončení Burzoblšáku odnesú. Burzoblšák tiež podporuje projekty zamerané na podporu a pomoc ľuďom v núdzi v Bratislave, ale aj útulky pre zvieratá.
Od júla 2018 je spustený aj nový projekt Burzoblšák online, ktorý je určený pre celé Slovensko a pre všetkých fanúšikov secondhand módy. Burzoblšák online môžete vyskúšať na www.burzoblsak.sk/online.

►►► PRE NAJNOVŠIE INFO
sa pridajte na stránku Burzoblšák alebo na instagram: #burzoblsak

►►► INFORMÁCIE PRE PREDÁVAJÚCICH AKO SI REZERVOVAŤ STÔL
Počet miest je obmedzený na 90 stolov, je potrebné si miesto rezervovať vopred buď VYPLNENÍM PRIHLÁŠKY na www.burzoblsak.sk/trh/registracia alebo zaslaním E-MAILU na info@burzoblsak.sk
Po vyplnení registrácie alebo zaslaní e-mailu vám v priebehu 4-5 dní zašleme INŠTRUKCIE pre predajcov kde sa dozviete všetky informácie. Prosím, nepíšte nám viac ako jeden e-mail. Čím viac e-mailov zašlete, tým vyššie sa v poradí dostanete a tým dlhšie budete čakať na odpoveď. Odpisujeme v poradí v akom maily prichádzajú, preto sa nemusíte báť, odpíšeme hneď ako sa dostanete na radu. V prípade, že sa jedná o posledné miesta a sme nútení čakať na úhradu od predajcov, vyhadzujeme si právo odpovedať aj neskôr ako do 5 dní.

Na rezervácie reagujeme iba v E-MAILOCH a cez FORMULÁR.
Rezervácie prosím NEPÍŠTE na nástenku, do príspevkov alebo fotiek, nakoľko sa takýto typ rezervácii dá veľmi ľahko prehliadnuť a my naň nereagujeme.

Osoby, ktoré majú záujem registrovať sa a predávať, sa spolu s nami podieľajú na príspevku 10€ na podporu tejto komunitnej akcie. Každý predávajúci má k dispozícii stôl a stoličku. Je možné si rezervovať aj konkrétny stôl na meno, ktorý bude rezervovaný až do 8:30 hod. V prípade, že nemáte záujem o rezerváciu konkrétneho stola na meno za príspevok. Výber stolov je v deň podujatia voľný. Štendre POSKYTUJEME za príspevok.


2. Zákaz vodenia psov z dôvodu interných pravidiel školy a zákona SR

Začiatok podujatia: 7. 3. 2020 8:00:00
Koniec podujatia: 7. 3. 2020 14:00:00
Fotografie
Podobné podujatia