Medzinárodný novohradský folklórny festival + Rádio EXPRES párty

Podujatie Poltár

Medzinárodný novohradský folklórny festival + Rádio EXPRES párty

Vážení priatelia,
s radosťou Vás pozývame na Medzinárodný folklórny festival, ktorý sa bude konať v areáli Mestského kúpaliska v Poltári. Tento festival je jedinečnou príležitosťou na objavovanie a rozširovanie obzorov kultúrnych tradícií a umeleckého dedičstva z rôznych častí sveta.
Na tomto festivale budú predstavené súbory z Afriky a Turecka, ktoré svojimi tradičnými tancami, hudbou a odevmi návštevníkom umožnia preniknúť do jedinečných kultúr týchto regiónov. Tento medzinárodný festival je výbornou príležitosťou na stretávanie a výmenu skúseností medzi umelcami, ale aj divákmi.
Festival je spoluorganizovaný osvetovým strediskom v Lučenci, ktoré sa zaujíma o rozvoj kultúry a umenia v regióne. Ich podpora prispieva k pestrosti a kvalite tohto podujatia.
V popoludňajších hodinách na účastníkov festivalu bude čakať explózia pravej letnej zábavy. Postarajú sa o to DJ-i z rádia EXPRES aj s hudobným hosťom - kubánskym spevákom EUSEBIOM, ktorý nám rozprúdi krv v žilách horúcimi latino rytmami.
Veríme, že sa k nám pridáte na tomto úžasnom podujatí a že spolu prežijeme nezabudnuteľné chvíle plné zábavy, hudby a tanca. Tešíme sa na Vašu účasť!
_____________
https://www.poltar.sk/.../medzinarodny-novohradsky...

SOBOTA 29. JÚLA 2023 O 11:30

Začiatok podujatia: 29.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia