Mi tromi

Podujatie Bratislava

Mi tromi

Zažite explóziu folklórnych chutí na vlastnej koži!

Folklórna hudobno-tanečná šou finalistov 1. série Zem spieva Štefana Šteca, Petra Vajdu a Michala Nogu v réžii Vlada Michalka, ktorá prepája tradičné prvky ľudovej kultúry s umením v modernej interpretácii.

Túto trojicu finalistov populárnej televíznej šou Zem spieva z roku 2017, netreba nijako zvlášť predstavovať. Ak sa ich výnimočný cit pre spev, tanec a hudbu spojí so všestranným talentom umeleckého choreografa a režiséra Vlada Michalka, vzniká emotívne silné dielo, ktoré nenechá nikoho na pochybách, že folklór má na Slovensku svoje stabilné miesto a silné korene. Dych vyrážajúci tanec Petra Vajdu a nádherné piesne Štefana Šteca pod taktovkou kapely s fenomenálnym primášom Michalom Nogom zanechajú v divákoch dlho doznievajúce emócie spojené s príjemnými zimomriavkami a tancujúcimi nohami pod stoličkami divadelných sál.
V hudobno-tanečnej šou MI TROMI, čo to, prezradíme aj zo súkromia mladých umelcov a viac sa dozvieme o ich začiatkoch, prvých úspešných krokoch v ich domácich folklórnych súboroch, ale aj o tom, ako bohatstvo ľudovej kultúry odovzdávajú novým generáciám. Celovečerný program plný temperamentnej muziky, tanca, spevu a ľudového slova je doplnený o videoprojekcie z už spomínaného súkromia hlavných protagonistov, ale aj o zábery z najkrajších miest slovenského folklóru. Spoločne sa presvedčíme, že slová porotcov šou Zem spieva a slovenských médií o jedinečnosti pohybov tanečníka Peťa Vajdu, slávikovi v hrdle Štefana Šteca a šikovnosti prstov Michala Nogu sú naozaj pravdivé.

Po troch úspešných predstaveniach na východe Slovenska sa Mi tromi predstaví v máji aj v Zrkadlovom háji v Bratislave.

Miesto konania podujatia: Zrkadlovy Haj, Petrzalka, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/MI_TROMI
Dátum začiatku podujatia: 11. Mája 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Mája 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.117N 17.1108E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Mi tromi

Meno organizátora: MI TROMI
Fotografie
Podobné podujatia
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
CYRANO - DIVADELNÁ UDALOSŤ ROKA 2024
Overené podujatieCYRANO - DIVADELNÁ UDALOSŤ ROKA 2024
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
DOBRÝ DEŇ, PÁN VLK! - DETSKÉ PREDSTAVENIE
Overené podujatieDOBRÝ DEŇ, PÁN VLK! - DETSKÉ PREDSTAVENIE
Stredisko kultúry Vajnorská 21, Bratislava