Mikropôrod

Podujatie Bratislava

Mikropôrod

Srdečne pozývame na premietanie filmu Mikropôrod , spojené s prednáškou "Ako pôRod ovplyvňuje Rod" , ktorá je o úcte k životu, a nenahraditeľnosti podpory prirodzených procesov pri pôrode aj po ňom....ale aj o tom, že niekdy stačí nestáť v ceste tomu čo je.

Lektorka: Zuzana Bajkaiová,
Vstupné: 19eur / osoba
Miesto: Centrum Vedomého Rozvoja Shangrila, BA
Vzhľadom na obmedzenú kapacitu priestoru, je potrebné prihlásiť sa mailom na : zubajka@gmail.com

Mikropôrod - víťazný film festivalu Ekotopfilm 2016, prináša verejnosti výsledky výskumov svetových vedeckých kapacít, ich poznanie z dobrodružnej výskumnej cesty , kedy sa vedci cez sklíčko mikroskopu pozreli na okom neviditeľné vzácne procesy, ktoré sa počas pôrodu odohrávajú. V tomto jedinečnom čase sú zasiate semienka nášho bakteriálneho ekosystému, ktorý tvorí základ ekosystému nového človiečika a pomáha imunitnému systému správne naštartovať a dozrieť.

Mgr.Zuzana Bajkaiová, dula, terapeutka, sprevádza ženy tehotenstvom a pri pôrode. Venuje sa témami dlhodobého dopadu pôrodu a na život človeka, témami limbického odtlačku a liečenia vnútorného dieťaťa, rehabilitáciou pôrodných zážitkov, projektu Théaterapia - liečenie divadlom, sprevádza jednotlivcov a rodiny v krízach.

Miesto konania podujatia: Centrum Vedomého Rozvoja Shangrila, Segnerova Kúria - Michalská 7, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 28. Marca 2018 17:30
Dátum ukončenia podujatia: 28. Marca 2018 19:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1446N 17.1066E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Mikropôrod

Meno organizátora: Centrum Vedomého Rozvoja Shangrila
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.