Mikuláš a Arthurová kapela 2023

Podujatie Trebišov

Mikuláš a Arthurová kapela 2023
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Trebišov

Mikuláš a Arthurová kapela 2023

Mikuláš, Mikuláš... čo mi daš?
Do Trebišova zavíta Mikuláš a Arthurova kapela dňa 4.12.2023 o 16.00 h so začiatkom pred MsKS. Spoločne si rozsvietime vianočný stromček a budeme očakávať s Arthurovou kapelou Mikuláša, kde sa stretnú známe postavičky z rozprávok. Hrdinovia Obelix, Arthur, Elfka Idril, Ernesto de la Cruz a Maestro Frankanella v vtipnej, komickej hudobno - divadelnej show vytvoria skutočnú hudobnú kapelu a rozohrajú veselý príbeh plný vianočných piesní a humoru.

ARTHUROVA KAPELA
Scenár a réžia: Tatiana Masníková Kostýmy: Ildikó Dudorová Hudobné aranžmá: Arpád Farkaš

OSOBY A OBSADENIE
Obelix ( z rozprávky Asterix a Obelix)…..Atila Bocsárszky Arthur (z rozprávky Arthur a Mimojovia…Róbert Kobezda Ernesto de la Cruz (z rozprávky Coco)…….Tomáš Bocko alebo Kevin Rajko Elfka Idril zo Severného pólu….Zuzka Birková Vargová Maestro Frankanella (klavírista)….Arpád Farkaš alebo Milan Varga

Profesionálne Divadlo ACTORES Rožňava bolo založené v roku 1994 a jeho prvým predstavením bola autorská absurdná inscenácia Plot, ktorá divadlo preslávila doma i v zahraničí.
Doposiaľ vytvorilo vyše sedemdesiat inscenácií, ktoré boli prezentované nielen na Slovensku, ale i v zahraničí, kde získalo niekoľko medzinárodných ocenení. Vo svojich inscenáciách prináša aktuálne témy, využíva nové postupy a formy divadelného jazyka, improvizáciu, scénický pohyb, akrobaciu ale aj tanec. Oslovuje dospelého i detského diváka. Repertoár divadla tvoria aj autorské predstavenia.

o 16:00


Fotografie
Podobné podujatia
1. Letný GEMER FEST 2024
Overené podujatie1. Letný GEMER FEST 2024
Futbalový štadión, Rožňava
ŠÍRAVA DEŤOM 2024
Overené podujatieŠÍRAVA DEŤOM 2024
Amfiteáter Lúč - Zemplínska Šírava, Vinné