Minifest európskych rozprávok

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Kino, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Košice

Minifest európskych rozprávok

Najväčší a najznámejší filmový festival na Slovensku – Art Film Fest, ktorý oslávi tento rok 25. výročie a do Košíc opäť prinesie kvalitnú svetovú kinematografiu, prináša do Kasární/Kulturparku MIinifest európskych rozprávok pre našich najmenších divákov!

V Kasárňach/Kulturparku v rámci predfestivalového programu Európske filmy pre deti návštevníci uvidia zaujímavé filmy v dňoch 25. a 26. februára, pričom otváracím filmom obidvoch dní bude rodinná komédia Fiddlesticks so začiatkom o 10:00 hod.

V rámci predfestivalového programu Európske filmy pre deti diváci uvidia 25. februára celkovo tri tituly – Fiddlesticks (Nezmysel) o tom, ako sa zmenil ľuďom život v meste, ktorí mali testovať nové produkty, Kôň na balkóne – neobyčajný príbeh chlapca s ľahším autizmom a Bubulín o chlapcovi s kilogramami navyše, ktorý hľadá mužský vzor. V nasledujúci deň, 26. februára, sú pripravené snímky Fiddlesticks, Bosorkina dcéra o čarodejnici s nadprirodzenými schopnosťami a Príbeh detí a filmu – prvý celosvetový film o deťoch z pohľadu globálnej kinematografie, zostavený z 53 filmov z 25 krajín sveta.

Tešíme sa na Vás :)

Vstupné na všetky filmy: 1€

Miesto konania podujatia: K13 - Košické kultúrne centrá, Kukučínova 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 25. Februára 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Februára 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7195N 21.2541E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Minifest európskych rozprávok

Fotografie
Podobné podujatia