MŇÁGA a ŽĎORP 2017

Podujatie Košice

MŇÁGA a ŽĎORP // Tabačka

Predpredaj: čoskoro

Mňága a Žďorp tento rok oslavuje 30 rokov na scéne. V januári se zatvorila do štúdia Sono a nahrala v produkcii Milana Cimfeho svoj 13. album “Třínohý pes”. To predstaví na veľkom jarnom turné.

„Album sme pripravovali dva roky. V domácom štúdiu, na koncertoch, na sústredeniach. Pol roka pred nahrávaním sme vymenili bubeníka a to se potom z hľadiska ďalšej existencie tohto albumu a vlastne aj našej kapely, ukázalo ako úplne zásadné. A dúfam, že je to na albume počuť, 'kurvadrát',” hovorí so smiechom spevák Petr Fiala.

Rovnako ako pri poslednej štúdiovke Made in China sa Mňáge podarilo získať peniaze na nahrávanie pomocou crowdfundingu. Chceli vybrať 400 000 Kč, ale fanúšikovia im prispeli skoro dvojnásobok - vyše 777 000 Kč. Kapela tak okrem nového albumu vydá aj reedíciu debutu Made in Valmez na vinyle a sadu retro tričiek.

„Nahrávanie v Sone a spolupráca s Milanom Cimfom bola perfektná skúsenosť. Počas celej doby nahrávania albumu som v štúdiu nevidel jediný kyslý ksicht. Všetko išlo až nepochopitelne dobre. Zvukovo sa mi album zdá úplne odlišný od toho minulého, ale to už nechám na posúdenie milým poslucháčom. Vyjde tento rok v marci,” dodává Petr Fiala.

Vstup: 9€ (predpredaj) / 12€ (v deň koncertu)

Miesto konania podujatia: Tabačka Kulturfabrik, Gorkého 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 29. Marca 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Marca 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7291N 21.2559E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia MŇÁGA a ŽĎORP // Tabačka

Fotografie
Podobné podujatia