Moderné gastro 2024
Podujatie Bratislava
Moderné gastro 2024
Prvý diel konferencie Moderné Gastro na Slovensku odhalí odpovede na aktuálne otázky a najnovšie trendy, ktoré menia podobu gastro biznisu.
Táto konferencia je vstupenkou k získaniu náskoku v dynamickej oblasti gastronómie pre všetkých majiteľov alebo prevádzkovateľov reštaurácií, kaviarní či barov.
Kľúčové témy:
Ako riadiť expanziu a úspešne rozšíriť podnikanie
Najlepšie tipy a triky pre úspešný a ziskový rozvoz jedla
Využitie moderných technológií na uľahčenie práce a zvýšenie ziskov
Marketingové stratégie pre zisk nových zákazníkov a udržanie existujúcich
Na konferencii sa predstavia:
Josef Dvořák, riaditeľ Wolt Drive CZ, SK a DE, Wolt Drive,
Richard Horváth, Country and company manager SK&HU Fruitissimo
Mykola Nevrev, majiteľ The Midnight Bakery
Marek Picek, marketingový manažer, Bageterie Boulevard
V hlavnej časti programu sa rečníci podelia o svoje skúsenosti, osvedčené postupy a rady, zatiaľ čo účastníci/čky budú mať možnosť klásť otázky a stať sa súčasťou debaty. Na záver sa môžu tešiť na panelovú diskusiu. So zástupcami gastro podnikov sa bude debatovať o aktuálnych problémoch, s ktorými sa v súčasnosti stretávajú. Pripravené bude tiež občerstenie od Sushi Time, Roxor a Midnight Bakery.
Cieľom je stretnúť sa, zdieľať nápady a otvoriť diskusiu o najaktuálnejších otázkach v oblasti gastronómie. Prednášajúci sú zástupcovia reštaurácií alebo profesionáli z oblasti gastronómie, ktorí s účastníkmi zdieľajú skúsenosti a osvedčené postupy a rady.
Harmonogram:
13:30 Príchod rečníkov
14:00 Zahájenie akcie a úvodné slovo moderátora
14:15 Fruitissimo
14:45 Wolt Drive
15:15 Krátka pauza na občerstvenie
15:45 Bageterie Boulevard
16:15 The Midnight Bakery
16:45 Panelová diskusia
17:15–20:00 Networking
13:30–20:00