Moderné gastro 2024

Podujatie Bratislava

Moderné gastro 2024

Prvý diel konferencie Moderné Gastro na Slovensku odhalí odpovede na aktuálne otázky a najnovšie trendy, ktoré menia podobu gastro biznisu.
Táto konferencia je vstupenkou k získaniu náskoku v dynamickej oblasti gastronómie pre všetkých majiteľov alebo prevádzkovateľov reštaurácií, kaviarní či barov.

Kľúčové témy:
Ako riadiť expanziu a úspešne rozšíriť podnikanie Najlepšie tipy a triky pre úspešný a ziskový rozvoz jedla Využitie moderných technológií na uľahčenie práce a zvýšenie ziskov Marketingové stratégie pre zisk nových zákazníkov a udržanie existujúcich

Na konferencii sa predstavia:
Josef Dvořák, riaditeľ Wolt Drive CZ, SK a DE, Wolt Drive, Richard Horváth, Country and company manager SK&HU Fruitissimo Mykola Nevrev, majiteľ The Midnight Bakery Marek Picek, marketingový manažer, Bageterie Boulevard V hlavnej časti programu sa rečníci podelia o svoje skúsenosti, osvedčené postupy a rady, zatiaľ čo účastníci/čky budú mať možnosť klásť otázky a stať sa súčasťou debaty. Na záver sa môžu tešiť na panelovú diskusiu. So zástupcami gastro podnikov sa bude debatovať o aktuálnych problémoch, s ktorými sa v súčasnosti stretávajú. Pripravené bude tiež občerstenie od Sushi Time, Roxor a Midnight Bakery. Cieľom je stretnúť sa, zdieľať nápady a otvoriť diskusiu o najaktuálnejších otázkach v oblasti gastronómie. Prednášajúci sú zástupcovia reštaurácií alebo profesionáli z oblasti gastronómie, ktorí s účastníkmi zdieľajú skúsenosti a osvedčené postupy a rady.

Harmonogram:
13:30 Príchod rečníkov 14:00 Zahájenie akcie a úvodné slovo moderátora 14:15 Fruitissimo 14:45 Wolt Drive 15:15 Krátka pauza na občerstvenie 15:45 Bageterie Boulevard 16:15 The Midnight Bakery 16:45 Panelová diskusia 17:15–20:00 Networking

13:30–20:00

Začiatok podujatia: 22.02.2024
Fotografie
Podobné podujatia