MÓDNY NÁVRHÁR 2023

Podujatie Ružomberok

MÓDNY NÁVRHÁR

Pozývame vás na Galavečer XII. ročníka medzinárodnej súťaže Módny návrhár.

V rámci galavečera príde tento rok podporiť mladých módnych návrhárov Zuzana Haková, ktorá predvedie svoju kolekciu. Zároveň medzi jednotlivými módnymi prehliadkami spríjemní večer svojím vystúpením eurodisková a popová hudobná skupina Boney M, ktorá sa stala známa predovšetkým vďaka hitom „Daddy Cool“, „Rasputin“ a podobne zo 70. rokov. Celým galavečerom Vás bude sprevádzať moderátorka Renáta Názlerová.

XII. ročník medzinárodnej súťaže Módny návrhár je zameraný na podporu a rozvoj aktivít mladých módnych návrhárov z radov študentov stredných a vysokých škôl. Odbornou porotou vyhodnotení traja najlepší módny návrhári postupujú na prezentáciu svojej umeleckej autorskej tvorby prostredníctvom záverečného galavečera, kde im bude udeľovaná cena za pôvodnosť, originalitu, technologickú vyspelosť spracovania výrobku, súlad estetického, funkčného a materiálového riešenia, ďalej za výnimočný umelecký prejav, osobitý vizuálny jazyk, svojskú výpoveď a relevantný odkaz v kontexte súčasného umenia.

Príďte podporiť mladých módnych návrhárov a stráviť príjemný večer v exkluzívnych priestoroch Kultúrneho domu v Ružomberku.

Podujatie sa uskutoční pod záštitou rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne Jozefa Habánika a predsedníčky Žilinského samosprávneho kraja Eriky Jurinovej. Podujatie je realizované aj s podporou Žilinského samosprávneho kraja. Súťaž z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

 
Fotografie
Podobné podujatia
MÓDNY NÁVRHÁR 2024
Overené podujatieMÓDNY NÁVRHÁR 2024
Dom kultúry A. Hlinku, Ružomberok
EDITH PIAF
Overené podujatieEDITH PIAF
Veľká dvorana KDAH, Ružomberok
ŠTEFAN ŠTEC & FAJTA
Overené podujatieŠTEFAN ŠTEC & FAJTA
Veľká dvorana KDAH, Ružomberok
ABBA SYMPHONIC SHOW
Overené podujatieABBA SYMPHONIC SHOW
Veľká dvorana KDAH, Ružomberok
Prvý máj v kaštieli
Overené podujatiePrvý máj v kaštieli
Kaštieľ Záturčie, Martin