Montana Metal fest

Podujatie Banská Bystrica

Montana Metal fest

Druhý ročník Montana Metal Festu sa opätovne uskutoční v čarovnom prostredí Španej Doliny. Festival je umeleckým happeningom metalovej scény spájajúci hudobné vystúpenia skupín s expresívnou tvorbou divákov prostredníctvom workshopov, súčasťou ktorého sú expozície výtvarných diel a fotografií, ako aj prednášky a diskusie.

Hudobná časť festivalového programu sa odohrá na výnimočnom mieste šachty Ferdinand vytvárajúcom jedinečnú atmosféru spojenú s neopakovateľným zážitkom.

Počas festivalu vystúpia skupiny, ktoré už neodmysliteľne patria do sveta súčasnej metalovej scény:

Ceremony of Silence - death/black metal
Symfobia - symphonic metal Ramchat - pagan black metal Realms of Chaos - extreme death metal Head2Down - alternative nu metal Vortex Unit – black/death metal Mivedantal - brutal death metal •Patriarcha - death metal

Festivalový program bude rozšírený o rôzne sprievodné podujatia, akými sú výtvarné workshopy, expozície diel súvisiace s metalovou scénou, ale aj diskusie, či metalové posedenia.

Sprievodný program ponúka:
Mark Riddick – expozícia metalových ilustrácií Svjatogor – výstava grafickej tvorby a ilustrácií Jana Holičková – prezentácia fotografií Martin „Cuco“ Luciak – výtvarný workshop Juraj „Immortal“ Haríň – rozhovory o metale Šermiarsko-divadelná kumpánia Via Historica – predstavenie Cesta históriou Jozef Kajan – metalový airbrush Róbert Klein – výklad snov

Vstupné:
Predplatné: 15,- € (ku každým dvom vstupenkám je Montana magazín zdarma) Na mieste: 18,- € ZŤP a matky s deťmi do 10 rokov majú vstup zdarma.

14:00

Fotografie
Podobné podujatia