Muzikálový festival Jozefa Bednárika 2023

Podujatie Brusno

Muzikálový festival Jozefa Bednárika 2023

V Brusne sa koná jedinečný a jediný festival svojho druhu na Slovensku. Muzikálový festival Jozefa Bednárika si počas predchádzajúcich ročníkov vytvoril kredit hudobného sviatku, kde sa schádzajú milovníci muzikálových melódii z celej krajiny a zahraničia. Práve oni vytvárajú nezameniteľnú atmosféru na festivalovej Terase muzikálovej slávy Jozefa Bednárika.
Na 16. ročníku festivalu sa zídu mnohé rešpektované osobnosti, ktoré akcii dodávajú punc najvyššej exkluzivity. Túto koncentráciu popredných umelcov ešte umocňuje skutočnosť, že si tu pripomenieme slávnostným programom Jozefa Bednárika. Bude to už presne 10 rokov čo nás opustil. Diváci sa pri spomienke na Béďa ale aj pri ostatnom programe môžu tešiť na také umelecké osobnosti ako Daniel Hůlka, Mirka Partlová, Ján Gallovič, Milan Ondrík, Andrea Zimányiová, Ján Jackuliak, Michaela Nosková, Ján Greššo, Štefan Skrúcaný, Felix Slováček, Nikol Ďuricová, Tereza Králiková, Kristína Vrecková, Peter Paleček, doprovodná hudba Júliusa Selčana, Petr Jančařík a ďalšie významne osobnosti.

Sobotný festivalový program:
16:00 MYS DOBRÝCH NADEJÍ pocta Hane Zagorovej - študenti Konzervatória J.L. Bellu Banská Bystrica ŠANSÓNY PRE BÉĎA - koncert - Andrea Zimányiová s kapelou 19:00 GENERÁLKA - od Jozefa po Modrú ružu, alebo muzikálová cesta Jozefa Bednárika SLÁVNOSTNÝ CEREMONIÁL - Galaprogram s odovzdávaním ocenení Brusnianska Brusnica a Tabule muzikálovej slávy KONCERT PRE BÉĎA - Dan Hůlka, Miša Nosková a hostia

Začiatok podujatia: 19.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia