MyWay Regal Burger&Buchtáreň

Podujatie Bratislava

MyWay Regal Burger&Buchtáreň

A je to tu! Máme tu prvý MyWay event z dielne Chefstarter SK!
Určite je vás tu veľa takých, ktorých zaujíma čo všetko obnáša rozbeh vlastného food biznisu – od nápadu až po vybudovanie úspešnej kamennej prevádzky. Príďte si vypočuť Jozefa Bardíka z Regal Burger a Tomáša Hakla z Buchtáreň, ktorí k tomu rozhodne majú čo povedať! :)

Prihláste sa tu: https://goo.gl/forms/GpTmRk8MI2wlJYN82

Tešíme sa na vás!

Majiteľ úspešného Regal Burger Jozef Bardík pracoval v oblasti consultingu v McKinsey&Company a neskôr v private equity fonde Advent International. Venuje sa podnikaniu, investíciám do rôznych startupov v strednej Európe, Ázii aj USA a podporuje viaceré neziskové organizácie. Teraz vám okrem iného príde porozprávať, ako sa mu podarilo vybudovať v súčasnosti už 6 úspešných food podnikov nie len na Slovensku ale aj v Čechách. Málokto má toľko skúseností so startupmi, rozbiehaním a riadením prevádzok a úspešným plávaním vo vodách biznisu, preto si Jozefa nenechajte ujsť! ;)

Tomáš Hakl sa s myšlienkou vlastného biznisu začal pohrávať už ako 13 ročný, kedy ho málokto bral vážne. On sa však tejto myšlienky nikdy nevzdal a stále vymýšľal a tvoril rôzne projekty. Výsledkom bolo vytvorenie vlastnej značky oblečenia v roku 2013, ktoré mu prinieslo spoluprácu napríklad aj s Egom ;) Pre všetkých nadšencov dobrého a poctivého jedla je však najzaujímavejší práve jeho street foodový projekt, ktorý Tomáš poňal tak trochu inak, a popri rôznych jedlách „do ruky“ inšpirovanými svetovou kuchyňou nám priniesol NEobyčajnú parenú buchtu :) Priďte si vypočuť jeho príbeh od nápadu, predaja na ulici až po otvorenie vlastnej kamennej prevádzky, ktorá v týchto dňoch oslavuje svoje prvé „výmesačie“ :)

Miesto konania podujatia: Regal Rooftop, Hurbanovo namestie 6, Bratislava
Vstupenky: https://goo.gl/forms/GpTmRk8MI2wlJYN82
Dátum začiatku podujatia: 22. Mája 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Mája 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1463N 17.1074E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia MyWay Regal Burger&Buchtáreň

Fotografie
Podobné podujatia
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava