Na bajku do mesta - Cyklojazda

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Na bajku do mesta - Cyklojazda / Bratislavské dievčatá / Pii Jem

Poďte s nami osláviť Európsky týždeň mobility podujatím NA BAJKU (AJ) DO MESTA. Už piaty ročník akcie sa uskutoční tak ako po minulé roky na parkovisku pri Cyklo Kuchyni (pri Starom moste na petržalskej strane). Tešiť sa môžete na vyhodnotenie súťaže Všetci na bajk, super koncerty, sprievodný program a cyklojazdu! My sa zase tešíme na vás :)

Do tanca nám zahrá kapela Bratislavské Dievčatá a kapela Pii Jem.

Kapela Bratislavské Dievčatá vznikla 8.marca 2016 na MDŽ. Po odchode Lumpa - Čupeho zo Zóny A, ktorý tak urobil po 25 rokoch pôsobenia v kapele. Založením kapely sa naplnilo to, čo chalani spoločne "omielali" roky na pive - dali sa dokopy. Hrajú to, čo majú všetci radi a hlavne to, čo ich napĺňa a baví - "punk rock 75 - 77 a vááác". "Dievčatá" hrajú v zostave Lump-Čupe - basgitara (ex-Krach, ex-Lord Alex, ex-Zóna A ), Roman K - gitara. spev (Lord Alex, ex-Heretix), Mikko - bicie (ex- Barbus ex-Lord Alex, ex-Zona A, ex-Heretix) Na svojom konte majú zatiaľ "ružový" debutový album z roku 2017. V júli 2020 vychádza kapele druhý štúdiový album.

Skupina Pii Jem funguje na slovenskej scéne od roku 2006, keď ešte vystupovala pod názvom Pii Jem-Matelko-Malevil. Odohrala množstvo koncertov na rôznych festivaloch a kluboch po celom Slovensku a Čechách. Potom však prišiel, žial, útlm. Skupina PII JEM po pár rokoch hybernácie začala tento rok nahrávať nový album a vracia sa v plnej sile na pódiá. Predvedie vám plnokrvný malokarpatský FUNK pri ktorom nezostane ani jedna noha či ruka v kľude.

Zostava v zložení:
Peter Tarkay - klávesy, spev
Michal Ježek - gitara,
Róbert Szegényi - bicie,
Martin Andráš - basgitara,
Quido - perkusie, spev

Pri Dunaji sa bude FUNKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Časový harmonogram už čoskoro. :)

#europskytyzdenmobility #cyklokuchyna #vsetcinabajk

Začiatok podujatia: 19. 9. 2020 16:00:00
Koniec podujatia: 19. 9. 2020 22:00:00
Fotografie
Podobné podujatia