Na plnú hu(d)bu - Trenčín

Podujatie Trenčín

Na plnú hu(d)bu - Trenčín

Satirik, herec, hudobný skladateľ, spisovateľ, textár, novinár a spevák Milan Markovič spolu s multiinštrumentalistami Petrom Niňajom a Róbertom Puškárom v kabarete plnom hudby, vtipov, gagov a vtipných postrehov zo života. Spojenie briskného a inteligentného humoru Milana Markoviča so skvelými hudobnými číslami v podaní Pánov bratov ponúka výbornú zábavu v podobe jedinečného kabaretu, aký na Slovensku už dlho chýbal.

Podujatie sa uskutoční na základe protokolu OTP. Definícia OTP: očkovaní, testovaní (PCR od odberu 72 hodín, AG od odberu 48 hodín) a tí, ktorí prekonali covid do 180 dní.

Podujatie MM KABARET - Na plnú hu(d)bu - Trenčín sa v posledne avizovanom termíne neuskutoční. Podujatie sa presúva na termín 27.03.2022, 19:00. (pôvodné termíny 18.11.2021, 16.02.2022). Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nezáujmu o náhradný termín, môžu zákazníci požiadať o vrátenie peňazí. Túto žiadosť je potrebné odoslať do dňa 02.02.2022 (vrátane). Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky predpredaj.sk dostanú túto informáciu emailom.V prípade nedoručenia emailu skontrolujte priečinok spam / nevyžiadaná pošta, prípadne kontaktujte reklamacie@predpredaj.sk.

Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky na predajnom mieste si môžu nárokovať vrátenie priamo tam, taktiež do termínu 02.02.2022.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia
Fasa, oslavuje naša chasa!
Overené podujatieFasa, oslavuje naša chasa!
Dom armády - Posádkový klub, Trenčín
Prežili sme holokaust
Overené podujatiePrežili sme holokaust
KKC Hviezda, Trenčín
Lampiónový sprievod
Overené podujatieLampiónový sprievod
Mestská knižnica Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou
Sviatok piva Myjava 2024
Overené podujatieSviatok piva Myjava 2024
Námestie M. R. Štefánika, Myjava