Naše liečivé bylinky - workshop

Podujatie Banská Bystrica

Naše liečivé bylinky - workshop a ochutnávka čajíkov z

Ahojte priatelia, zima sa nám blíži a možno práve teraz viac ako inokedy sami pociťujete potrebu trošku spomaliť, oddýchnuť a vypnúť. Alebo vás trápi nejaká boľačka, choroba či potrebujete podporu a prevenciu? Čo môže byť lahodnejšie ako dúšok príjemného bylinkového čaju pri dobrej knihe, pod teplou dekou a v kruhu najbližších? Matka príroda je silná čarodejka a poskytuje nám obrovské bohatstvo vo forme bylin, ktoré vieme skvelo využiť pre ich liečivé schopnosti. Pitím bylinkového čaju podporujeme vylučovanie toxínov z nášho organizmu, pričom si súčasne vychutnávame chute a vône, ktoré nám príroda ponúka. 18.11. budeme mať v Anande vzácneho hosťa a moju dobrú priateľku s ktorou organizujeme seminár Nový rozmer (http://novyrozmer.sk/) Janku Hruškovú, ktorá sa venuje pestovaniu, zberu a liečeniu bylinkami.
Program prednášky bude teoretický a praktický: 1. časť : na čo nám slúžia liečivé bylinky, ich tajomstvo a využitie, správny zber liečivých rastlín, ich uskladnenie, spôsob prípravy čaju, a mnohé iné užitočné rady. 2 časť: konkrétne zameranie sa na liečivosť bylín podľa životne dôležitých orgánov, všeobecné rady pre celé telo.
Janka sa bylinkovým čajovým kúram venuje už niekoľko rokov, lieči nimi seba aj celú rodinu preto, ak budete mať nejakú konkrétnu otázku či zdravotný problém, ktorý by ste chceli riešiť bylinnou liečbou neváhajte sa s ňou poradiť. V rámci prednášky budeme aj OCHUTNÁVAŤ ČAJÍK Z VLASTNÉHO ZBERU, z vlastnej bylinkovej záhradky v panensky čistej prírode a tiež sa budeme VOŇAŤ A NATIERAŤ PRÍRODNÝMI BYLINKOVÝMI MASŤAMI.
Jankine produkty z vlastného zberu (čaje aj čajové vianočné balíčky, tinktúry, oleje a maste), bez chemických prísad a postrekov, v najčistejšej možnej forme budú k dispozícií aj na zakúpenie.
Určite odporúčam, ja sama sa na prednášku mimoriadne teším, nakoľko som sa jej už v minulosti zúčastnila a chystám sa zúčastniť aj teraz. Dozviete sa kopec nového, možno aj prekvapujúceho o našich slovenských bylinách a najmä ich širokom využití, formách prípravy čajovej kúry a prírodnej liečbe šitej na mieru každému.

Vstupné je 8 €/os. Maximálny počet účastníkov je 14 osôb.
Účasť je potrebné potvrdiť buď e-mailom: dominika.kovacikova@hotmail.com, alebo telefonicky/sms na číslo 0903 390 957 kvôli obmedzenej kapacite miestnosti. Uzávierka prihlasovania je 15.11.

Spolu s Jankou sa veľmi tešíme :)

SILA A ZDRAVIE JE V PRÍRODE
www.novyrozmer.sk

Miesto konania podujatia: Ananda joga štúdio, Štefana Moyzesa 10, Banská Bystrica
Dátum začiatku podujatia: 18. Novembra 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Novembra 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7365N 19.1459E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Naše liečivé bylinky - workshop a ochutnávka čajíkov z

Meno organizátora: Ananda joga štúdio
Fotografie
Podobné podujatia
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica
MILÉ.MALÉ pre teba
Overené podujatieMILÉ.MALÉ pre teba
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica
Beseda s Pavlom Sibylom
Overené podujatieBeseda s Pavlom Sibylom
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Pobočka Centrum, Banská Bystrica