NEBBIA CAMPUS GRAND OPENING

Podujatie Žilina

NEBBIA CAMPUS GRAND OPENING
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy, Športové podujatia, Zábava, párty
Web podujatia:
shorturl.at/oqxC4
Web organizátora:
shorturl.at/gLPV5
Ďalšie podujatia v meste Žilina
Podrobnejšie informácie: info@nebbia.sk

Neodolateľná zmes zábavy, adrenalínu a najnovších fitness trendov, ktoré ťa dostanú na nohy. V sobotu 19.8. sa Žilina stane epicentrom fitness nadšencov a top osobností slovenskej a českej fitness scény. Pripoj sa k tomuto športom nabitému podujatiu a uži si deň plný pohybu a inšpirácie.


V areáli NEBBIA (Dlhá 74/85) si užiješ atmosféru fitness komunity. Neuveríš, koho tu môžeš stretnúť. Top osobnosti zo slovenskej a českej fitness scény ťa pozvú na úplne novú úroveň tréningov a motivácie. Môžeš sa tešiť na exkluzívnu otváračku, kde ťa čaká networking s fitness ikonami a ich osobnými tipmi na úspech.

 

A red and grey equipment in a park

Description automatically generated with medium confidence

A to nie je všetko! Priprav sa na úžasný workoutový zážitok na novom ihrisku, ktoré je otvorené 24/7 a poskytuje nekonečné možnosti pre tvoju kondíciu a silu. Musíš ho vyskúšať medzi prvými! Navyše spoznáš aj nových fitness nadšencov, s ktorými sa tvoje tréningy stanú príjemnou zábavou.

A red and black sign with white text

Description automatically generated

Ako bonus tu máme niečo aj pre módnych fajnšmekrov. V novootvorenej predajni ti predstavíme novú HERO N°3 kolekciu. A to nielen na móle, ale priamo na tebe. Spoznáš pri tom aj tvár kolekcie Denisu Tran Vanovú. A na čo sa môžeš tešiť ďalej? Otvárame aj úplne prvú NEBBIA kaviareň, kde sa môžeš osviežiť a doplniť energiu na ďalší tréning.

Čakajú na teba tréningy s profesionálnymi trénermi a joga inštruktormi, motivujúce prednášky a praktické workshopy na fit témy, ktoré ti otvoria oči a zmenia pohľad na fitness. A zasúťažíš si aj o fantastické ceny. Keď zrovna nebudeš makať na tréningu, môžeš si oddýchnuť v chill zóne na tuli vakoch. Počas celého dňa ti nebude chýbať ani fit občerstvenie a nápoje. Pripravený je aj beauty kútik a masáže.

Vstup je zdarma, stačí sa zaregistrovať a pripojiť sa k celej komunite fitness nadšencov v Žiline. Príď na Grand Opening NEBBIA Campusu a zaži s nami energiu fitness komunity!

 

Meno organizátora: NEBBIA, s.r.o.
Fotografie
Podobné podujatia