NEBBIA FIT DEŇ

Podujatie Žilina

NEBBIA FIT DEŇ

Dosť bolo nudných prednášok o diétach - objav, aký zábavný a chutný môže byť zdravý životný štýl. Zacvič si pod dohľadom známych osobných trénerov, vypočuj si prednášky o zdravej výžive, psychológii žien a nauč sa správnu techniku dýchania.
Okrem toho, môžeš na event priniesť svoje staré NEBBIA oblečenie, predať ho na našom zákazníckom bazáre a rovno nakúpiť iné za super ceny! S touto vstupenkou zažiješ deň, ktorý zmení tvoj pohľad na zdravý životný štýl! NEBBIA si pre všetky ženy, čo majú rady pohyb, zaujímajú sa o zdravé stravovanie alebo s fitness ešte len začínajú, pripravila podujatie plné tréningov a informáciami nabitých workshopov. Či už si jogínka, fitnesska, bežkyňa, turistka alebo je tvojou hlavnou disciplínou naháňanie sa so svojimi deťmi - na tomto evente si prídeš na svoje aj ty!

Program tréningov
Funkčné tréningy s Martinou Takáčovou Lekcia jogy na pevné telo a zdravý chrbát s Lýdiou Lučenic Joga pre začiatočníkov s Vladkou Kutovou HIIT tréning s Kamilou Pavlíčkovou a Barborou Galbavou Dýchacie cvičenia a kontrola dychu (tzv. Pranayamy) s Vandou Gallo Meditácia a zvuková terapia s Vierkou Ayisi

Program prednášok
Čo znamená “zdravé stravovanie” s Nikoletou Šimonovou Nereálnosť na sociálnych sieťach s Nikoletou Vujisić Dýchacie metódy s Vandou Gallo Psychológia a cyklickosť žien s Mirkou Luberdovou Vzťah k jedlu a prepojenie našej psychiky so stravovaním s Tatianou Kyseľovou Ako na dosiahnutie výnimočných výsledkov stačia jednoduché postupy s Tomášom Pošvancom Joga a sila: prepojenie svalov a mysle pri joge s Vladkou Kutovou Stretnutie s hlavnou NEBBIA dizajnérkou Stankou Peckovou V cene vstupenky máš:

K dispozícii budú aj sprchy
Detský kútik s animátorom Občerstvenie a pitie

10:00

Fotografie
Podobné podujatia