Networking Night

Podujatie Bratislava

Networking Night

Prvý ročník podujatia NETWORKING NIGHT, ktoré pre Teba pripravilo občianske združenie Future Generation Europe, sa uskutoční 21.11.2016 v UPéCé v známom univerzitnom mestečku Ľudovíta Štúra v Bratislave.

Máš jedinečnú príležitosť zažiť job fair trochu inak. Počas tejto udalosti sa stretnú spoločne neziskové organizácie a veľké firmy, s ktorými budeš môcť nadviazať prvý kontakt už teraz. Cieľom podujatia je zvýšiť povedomie o možnostiach kariérového a osobnostného rozvoja pre mladých.

To však nie je všetko! Budeš sa môcť zúčastniť na panelových diskusiách, ktorými Ťa prevedú zaujímaví hostia. Chceš vedieť, ako lacno a jednoducho sa dá cestovať? Zaujíma Ťa politika alebo problematika Európskej únie? Si zanietený do sveta biznisu? Aj tieto témy zaznejú na Networking Night. Na záver podujatia sa môžeš tešiť na špeciálneho hudobného hosťa.

Radi privítame všetkých vysokoškolákov, stredoškolákov či všetkých proaktívnych ľudí, ktorým nie je ich budúcnosť ľahostajná.

Chceš vedieť viac? Tak sleduj našu fanpage a túto udalosť, na ktorej Ti v nasledujúcích dňoch predstavíme jednotlivých vystavovateľov a rečníkov.
Nepremeškaj príležitosť, počas ktorej stretneš zaujímavých hostí a nových ľudí.
Čaká ťa večer plný jedinečných zážitkov!

VSTUPNÉ: 1€

Poznámka:
- pre účastníkov projektu Mini-Erasmus a
- pre tútorov - vysokoškolských dobrovoľníkov projektu Mini-Erasmus bude vstup zadarmo.

Podujatie Networking Night vzniklo pod hlavičkou projektu Mini-Erasmus, počas ktorého si študenti stredných škôl v priebehu jedného semestrálneho týždňa vyskúšajú vysokú školu na vlastnej koži, ešte pred podaním prihlášky.
Projekt Mini-Erasmus je pod oficiálnou záštitou Slovenského predsedníctva Rady Európskej Únie a pod patronátom Európskeho parlamentu.
Organizátorom podujatia je o.z. Future Generation Europe. Ak chceš o nás vedieť viac, klikni si na našu web-stránku: www.futuregenerationeurope.eu

Miesto konania podujatia: Univerzitné pastoračné centrum UPeCe Bratislava, Staré Grunty 36, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Novembra 2016 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Novembra 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1601N 17.0663E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Networking Night

Fotografie
Podobné podujatia