New Dog (USA) & Aran Epochal

Podujatie Trenčín

New Dog (USA) & Aran Epochal

Anar Badalov, s koreňmi v Azerbajdžane, žije v Bostone a sám seba popisuje takto: „publishing guy by day, amateur boxer and songscribbler by night.“ Znalci detailných zákutí nezávislej scény Badalova určite zaregistrovali ako člena Metal Hearts a ako jednu polovicu (tá druhá bola Mona Elliott z Victory at the Sea) dua Travels, s ktorým sa pred pár rokmi predstavili na 007.

Anar sa už niekoľko rokov venuje projektu New Dog, ktorý má na konte dva albumy: debut „Lost Weekend“ vyšiel v roku 2013 a ponúkol dvanásť osamelých, introvertných piesní, naväzujúcich na odkaz Low, Yo La Tengo či Sparklehorse.

Druhá doska „Classic Ballroom Dances“ vychádza práve teraz a okrem malého tuzemského vydavateľstva Lokal Rekorc vychádza aj na kultovej nezávislej značke Kill Rock Stars (Unwound, Deerhoof, Bikini Kill, Gossip, Sleater-Kinney, The Paper Chase atd.)!

„Vydávať na Kill Rock Stars je pre mňa veľká pocta,“ hovorí Anar. „Viem, aké obrovské mám šťastie, že som sa na label dostal iba na základe dema. A zatiaľ mám zo spolupráce s KRS len tie najlepšie pocity – im ide naozaj v prvom rade o to podporovať svoje kapely.“

Predkapelou New Dog bude český projekt Aran Epochal, ktorý na Silver Rocket vydáva pod názvom Aran Epochal &Tahle hudba album s názvom „Doba bronzová.“ Medzi hosťami sú napr. aj Boduf Songs, Tim Remis, Pete Simonelli z Enablers, Dana Schechter z Insect Ark, Leto, Orel z Planet a Yoz z OTK.

Vstupné dobrovoľné.

Miesto konania podujatia: Klub Lúč, Kniežaťa Pribinu 2, Trenčín
Vstupenky: http://monodrama.sk/
Dátum začiatku podujatia: 17. Septembra 2016 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8955N 18.0392E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia New Dog (USA) & Aran Epochal

Fotografie
Podobné podujatia