Night Ring Run & Inline

Podujatie Orechová Potôň

Night Ring Run & Inline

Príďte si 1. júla zabehať a zašportovať na Night Run na autodróm Slovakia Ring v Orechovej Potôni a zároveň osláviť začiatok školských letných prázdnin pestrým športovým programom vrátane dvoch jedinečných „ťahákov“ dňa.

Piatkový športový podvečer sa začne o 18.00 h In-line pretekmi na 10 a 21 km a vyvrcholenie dňa príde o 20.45 a 21.00 h NIGHT RING RUN-om, nočným behom pod umelým osvetlením na 6 a 12 km. Vo večernom programe na Slovakia Ringu si prídu na svoje aj priaznivci štvornohých miláčikov. O 20.55 h sa totižto začne beh so psom na 6 km. Beží sa po tráve. Po ňom bude nasledovať parádna rodinná after party.

Okrem športového programu bude počas celého popoludnia k dispozícií požičovňa korčúľ a škola in-line s Bratislava in-line, voľné bicyklovanie na automobilovej trati, detské prekážkové dráhy s Be Cool Sport Kids Academy, grill party, športové aktivity spojené s adrenalínom a príjemných relaxom - simulátory rizikových cestných situácií ako sú šmyk, náraz, prevrátenie a jazdy na motokárach istotne zvýšia každému pulz. Zaujímavá bude pre všetkých aj prehliadka vojenskej techniky, napríklad stíhačky MIG 21 alebo tankov. Jednoducho: každý si môže plnými dúškami užiť leto, slnko, rodinnú pohodu, stretnutie s priateľmi a skvelú náladu.

Fotografie
Podobné podujatia
Nočný beh Hlohovcom
Overené podujatieNočný beh Hlohovcom
Amfiteáter, Zámocká záhrada, Hlohovec
Rybárske preteky 2024
Rybárske preteky 2024
RO Gazárka, Šaštín - Stráže
Kostolanský májovec
Overené podujatieKostolanský májovec
futbalový štadión, Veľké Kostoľany
Žiadny obrázok
Overené podujatieBLACK SWANS KROS DUATLON 2024
Jazero Striebornica, Moravany nad Váhom