NIKOLA TESLA NEKONEČNÁ ENERGIA

Podujatie Bratislava

Žáner: Muzikál
Trvanie: 130 min. s prestávkou
Vstupné: 40 € / 30 €

Popis:

HOSŤOVANIE – Veľkolepý muzikál v maďarskom jazyku so slovenskými titulkami o predstavení života Nikolu Teslu

Nikola Tesla bol nepochybne jedným z najväčších géniov všetkých čias, ktorého geniálnosť sa dá prirovnať len k Aristotelovi a Leonardovi da Vincimu, a jeho vynálezy, ktoré zmenili celý náš svet, boli už jeho súčasníkmi prirovnávané k významu kolesa a egyptských pyramíd.

Najmä vďaka Teslovým objavom a patentom sa v priebehu minulého storočia elektronické zariadenia stali nenahraditeľnou súčasťou nášho každodenného života, keďže napríklad základné princípy smartfónu či bezdrôtového elektrického nabíjania prvýkrát osobne položil sám Tesla.

Predstavenie odohrávajúce sa v devätnástom storočí odzrkadluje mimoriadne pestrý a pulzujúci sa svet tej doby na životenej ceste Nikolu Teslu od Smiljana cez Prahu, Budapešť, Paríž, New York a Svetovú výstavu v Chicagu až po Niagarské vodopády.

Dynamické a veľkolepé hudobné dielo, ktoré sa odohráva v dvoch dedistvách vám okrem sľúbenej brilantnej zábavy môže pomôcť znovu objaviť a z novej stránky spoznať úžasnú myseľ génia, ktorá sa skrýva za dnes už dobre známym menom a záhadami jeho života!

V prípade zrušenia predstavenia, ostávajú vstupenky v platnosti na náhradný termín.

Fotografie
Podobné podujatia
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
CYRANO - DIVADELNÁ UDALOSŤ ROKA 2024
Overené podujatieCYRANO - DIVADELNÁ UDALOSŤ ROKA 2024
Dom kultúry Ružinov, Bratislava