Noc Oscarov

Podujatie Pezinok

Noc Oscarov

NOC OSCAROV Pezinok 2023 Maratón filmov nominovaných na OSCARA 2023. Súčasťou podujatia bude aj filmový kvíz, celonočný prespávací koncert, workshop Ako sa tvorí krátky film (pre deti od 9 rokov).

Dream Scenes Pezinok
Celonočný prespávací koncert, ako zakončenie podujatia Noc Oscarov 11.3.2023. Oscarová noc premietaním filmov neskončí, môžete si doniesť pyžamo a vo veľkej sále Domu kultúry následne prespať na jedinečnom celonočnom prespávacom koncerte. Bude to netradičný typ koncertového zážitku, počas ktorého hrá jemná živá elektronická hudba celú noc. Návštevníci si prinesú vlastné pyžamá, spacáky, karimatky a keď ráno hudba dohrá, dajú si spoločné raňajky. Pri hudbe sa bude dať meditovať, relaxovať až zaspať, hrať bude potichu a kvadrofónne, v spánku bude masírovať. Ráno sa poslucháči zobudia zo zdieľanej skúsenosti častokrát osviežení, hlboko odpočinutí - avšak takáto noc vie byť aj silný zážitok, pre ktorý nemusíte urobiť nič iné, než spať. Hrať vám budú hudobníci združení okolo Dream Scenes Bratislava: Alapastel, Kikon, Vesmír a technická obsluha (Charon Me a Gabika).

AKO SA TVORÍ KRÁTKY FILM
Krátky popis k workshopu: Jedinečná príležitosť pre filmuchtivých nadšencov od 9 rokov! Odhalíme tajomstvo filmovej tvorby na vlastnej koži a vytvoríme spolu krátky hraný film od námetu po premietanie. Večer plný tvorby, filmu, tímovej práce a hier pod vedením lektora a animátora zavŕšime spoločnou prespávačkou priamo v Pezinskom kultúrnom centre! Prihlasovanie a bližšie informácie: bilskazuz@gmail.com 16:00-19:00 workshop od 19:00 voľný program, konzoly, hry prespávačka

Začiatok podujatia: 11.03.2023
Fotografie
Podobné podujatia