Novoročný gospel galakoncert

Podujatie Dunajská Streda

Novoročný gospel galakoncert

Členovia baptistickej kapely reverenda Dwighta Robsona, svetoznámej skupiny The Golden Voices of Gospel, odlietajú z USA do Európy, kde už dlhé roky koncertujú v mesiacoch november-december a začiatkom januára.
Kapela Dwighta Robsona je zvyčajne 11 až 13 členný inštrumentálny vokálny súbor, ktorého afroamerickí členovia sú vynikajúci hudobníci a vynikajúci, skutoční profesionálni sólisti, ich hlasové a spevácke schopnosti sú len ťažko prekonateľné. Už dlhé roky s veľkým úspechom koncertujú vo Viedni, Mníchove a v mnohých menších i väčších európskych mestách, kam sa očakáva ich každoročný návrat. Slovo gospel znamená dobrú správú, radostnú zvesť. Vznikla z amerických náboženských piesní založených na evanjeliu, z modlitieb túžby Afroameričanov po slobode a šťastí vložených do piesne.

3. januára 2024 od 19:00 v Dunajskej Strede v MsKS Benedeka Csaplára môžete vidieť a počuť autentický NOVOROČNÝ GALAKONCERT obľúbenej kapely. Dobrú zábavu a príjemný zážitok Vám prajú organizátori: MsKS Benedeka Csaplára a kancelária elóKONCERT.

Začiatok podujatia: 03.01.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Majáles v Pomlé 2024
Overené podujatieMajáles v Pomlé 2024
v mestskom parku Pomlé, Šamorín
Celomestské prvomájové oslavy 2024
Overené podujatieCelomestské prvomájové oslavy 2024
na Mierovom námestí pred budovou MsÚ, Galanta
FRANTIŠEK NEDVĚD & DANIEL KROB
Overené podujatieFRANTIŠEK NEDVĚD & DANIEL KROB
Mestské kultúrne stredisko, Piešťany