Novoročný koncert - CIGÁNSKI DIABLI

Podujatie Dubnica nad Váhom

Novoročný koncert - CIGÁNSKI DIABLI

Cigánski Diabli už 12. januára 2024 v Dome kultúry. Príďte a zažite novoročný koncert v sprievode tejto skvelej kapely! Alebo darujte koncert ako vianočný darček svojim blízkym.

Cigánski Diabli – "Novoročný Koncert“ je názov programu, v ktorom nájdete temperament, vášeň a poriadnu dávku energie, to je hlavným obsahom tejto novoročnej hudobnej oslavy! Orchester v ňom ponúka to najlepšie zo svojej tvorby a interpretácie.
Je to pestrý prierez repertoárom slovenského, cigánskeho a medzinárodného folklóru, doplnený virtuóznymi skladbami pre cimbal, husle, klarinet a piesňami v podaní Silvie Šarköziovej. Zaznejú aj skladby z posledného hudobno-tanečného projektu vytvoreného v spolupráci Jánom Ďurovčíkom a Slovenským Divadlom Tanca, s názvom "Cigáni Idú do Neba". Orchester popri tohtoročnej úspešnej reprezentácii Slovenska v Čechách, Abu Dhabi a Švajčiarska sa pripravuje na koncerty so symfonickým orchestrom v Portugalsku. „Teší nás, že sa po dlhšom čase opäť predstavíme v Dubnici nad Váhom. Vždy tu bolo obecenstvo veľmi náročné, vnímavé a neskutočne temperamentné“ – hovorí cimbalista a umelecký vedúci orchestra Ernest Šarközi.

Zostava orchestra:
Umelecký vedúci a cimbalista: Ernest Šarközi Spev a violončelo: Silvia Šarköziová Husle: Štefan „Picúr“ Banyak Viola: Jozef Farkaš Klarinet: Zoltán Grunza Kontrabas: Róbert Fehér Viac info o orchestri na: www.ciganskidiabli.sk a www.gypsydevils.com

Cena vstupenky: 19 €

začiatok od 19:00

Začiatok podujatia: 12.01.2024
Fotografie
Podobné podujatia