O KOCÚROVI A PYŠNEJ HVIEZDE

Podujatie Bánovce nad Bebravou

O KOCÚROVI A PYŠNEJ HVIEZDE:

V piatok 31.1.2020 sa v Mestskom kultúrnom stredisku v rámci Piatkov pre deti uskutoční detská divadelná hra Kocúr a pyšná hviezda so začiatkom o 16:30.

"Hlavným hrdinom príbehu je kocúr Leo. Leo nie je len tak obyčajný kocúr, vie rozprávať a vždy keď sa zvečerí z terasy domu sleduje oblohu, aby sa pozeral  na najjasnejšiu hviezdu zo všetkých. Jeden večer jeho obľúbená hviezda zmizne! Leo opustí svoj domov a vydá sa na dobrodružnú cestu, aby ju našiel. Stretne prefíkanú mačku, v lese natrafí na zákonom chráneného hlucháňa hôrneho či na bláznivého čarodejníka Lesomila. Kocúr  postupne príde na to, že svet mimo jeho domova je celkom iný a aj plný nástrah. Či sa hviezda na oblohe opäť rozžiari, Leovi budú musieť pomôcť i diváci. Kocúr a pyšná hviezda je autorskou divadelnou hrou o sile priateľstva. Je spestrená tieňovým divadlom a pesničkami. Nenechajte si  ujsť čarovnú atmosféru našej novej rozprávky!"

Vstupné je 4 € na osobu a lístky si môžete zakúpiť v rámci predpredaja v MsKS na ulici J. Matušku alebo v Informačnom centre na námestí. Bližšie informácie vám ochotne poskytneme na t. č. 038/ 760 3016, 0948 274 743 alebo na mailovej adrese kulturabn@kulturabn.sk  

Fotografie
Podobné podujatia
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
DIVADELNÁ KOMÉDIA MILENEC
Overené podujatieDIVADELNÁ KOMÉDIA MILENEC
Mestské kultúrne stredisko, Bánovce nad Bebravou
Detská labková párty
Overené podujatieDetská labková párty
MsKS, Bánovce nad Bebravou