Open Summer Cup 2017

Podujatie Bratislava

Open Summer Cup 2017

17.6. - 18.6.2017 AREÁL PASIENKY, BRATISLAVA

PRE DIVÁKOV - VSTUP VOĽNÝ

OPEN SUMMER CUP je dvojdňové medzinárodné športové podujatie, jediné svojho druhu na Slovensku, na ktorom budú súťažiť deti aj dospelí v 3 športoch a na 3 ihriskách. Podujatie je jedinečným spojením futbalu, atletiky a crossfitu. Súťaže sú zamerané na amatérskych športovcov a ľudí, ktorí berú šport ako súčasť svojho života.

Pri každom ihrisku bude vytvorený priestor pre divákov, aby mohli podporovať svojich športovcov a vytvoriť tak pozitívnu atmosféru. Na návštevníkov bude okrem krásnych športových zážitkov čakať aj množstvo zaujímavých sprievodných akcií, mnoho promo stánkov so súťažami, ochutnávkami a rôznymi aktivitami.

FUN ZÓNA

V tejto časti sa môžete tešiť na zaujímavé atrakcie, rôzne súťaže, zábavný program pre deti i dospelých. Súťažiaci ako i návštevníci podujatia budú mať jedinečnú možnosť vyskúšať si zadarmo aktivity, s ktorými sa na iných podujatiach nestretnú.

CHILL ZÓNA

Priestor určený na príjemný oddych s rodinou,priateľmi a známymi, či už pri výbornej kávičke, vodnej fajke (shisha) alebo osviežujúcom nápoji. Skvelú atmosféru bude dopľňať príjemná hudba, o ktorú sa postará kvalitný DJ.

FOODCOURT

Toto je tá časť, na ktorú sa všetci tešíme. Výberové gastro stánky s kvalitným a čerstvým jedlom, možnosť výberu z veľkého počtu moderných street food bistier. Jednoducho Summer Food Festival priamo v areáli.

Prídite s celou rodinou, známymi a kamarátmi a užite si to spolu s nami.

Tím #OSC2017

Miesto konania podujatia: Štadión Pasienky, Junácka 4, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 17. Júna 2017 08:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júna 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1661N 17.1411E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Open Summer Cup 2017

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
STAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Overené podujatieSTAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Bratislava-Ružinov, Bratislava