OpenMic :: Sveťo Šomšák, Peter Trnka, Milan Kalmár, Tomáš Straka

Podujatie Košice

OpenMic :: Sveťo Šomšák, Peter Trnka, Milan Kalmár, Tomáš Straka

V spolupráci so Sveťom Šomšákom organizujeme v našej kaviarni pravidelné OpenMic večery. Vrámci nich dávame hudobníkom z rôznych kútov Slovenska priestor na prezentáciu svojej autorskej hudby. Tentokrát nám svoju tvorbu predstavia spolu so Sveťom Šomšákom aj Peter Trnka, Milan Kalmár a Tomáš Straka.

KEDY: v stredu 16. novembra o 19:00
KDE: v HalmiCaffe, Hlavná 21, Košice
VSTUPNÉ: dobrovoľné :)

---> nezabudni odoberať naše novinky a info o podujatiach na www.halmicaffe.sk/newsletter :)

Sveťo Šomšák
Spolu s Jurajom Karlíkom založil pred rokmi občianske združenie s názvom Igrici na koberci. Prvé koncerty tejto pesničkárskej platformy organizovali ešte v pôvodných priestoroch čajovne Amana na Alžbetinej ulici. Teraz sa OpenMic - večer otvorených mikrofónov koná každý mesiac v priestoroch kaviarne HalmiCaffe. Navyše je Sveťo aj dramatugom a organizátorom známeho pesničkárskeho festivalu v Košiciach - Igrici na ulici.

Peter Trnka
Je nenápadný, apoštola pripomínajúci muž za klávesmi, prípadne za objektívom fotoaparátu. Už 5 rokov tvorí súčasť môjho hudobného sveta, ale nie len jeho.

Milan Kalmár
Je vzácna kombinácia človeka-muzikanta, človeka-kamaráta a človeka-človeka. Milanove piesne patria do tejto doby, pretože sú tu a teraz.

Tomáš Straka
Je vekom najmladší ale rýchlosťou bytia nezastaviteľný alchymista slova. Je režisérom a dramaturgom projektu básnického divadla pod názvom Hrdina robotníckej triedy.

Novembrový otvorený mikrofón bude košickou premiérou Hrdinu robotníckej triedy. Príď si s nami vychutnať túto pesničkársku udalosť pri šálke kávy alebo čaju. :)

Viac informácií nájdete na www.openmickosice.sk

Ak chceš dostávať informácie o zaujímavých podujatiach priamo na svoj email, zaregistruj sa do bezplatného newslettera na www.halmispace.sk/newsletter

Miesto konania podujatia: HalmiCaffe, Hlavná 21, Košice
Dátum začiatku podujatia: 16. Novembra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Novembra 2016 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7193N 21.2591E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia OpenMic :: Sveťo Šomšák, Peter Trnka, Milan Kalmár, Tomáš Straka

Fotografie
Podobné podujatia