Orange Music Live: Skye & Ross from Morcheeba

Podujatie Košice

Orange Music Live: Skye & Ross from Morcheeba

Orange Music Live prichádza do ďalšieho slovenského mesta. V Košiciach uvedie jedinečných Skye a Ross z Morcheeby!

Séria koncertov svetových i slovenských interpretov pod taktovkou dlhodobého projektu Orange Music Live prichádza do ďalšieho slovenského mesta. Fanúšikovia kvalitnej hudby privítajú v košickej Tabačke Kulturfabrik Skye a Rossa z Morcheeby už v novembri. Na zákazníkov Orangeu čakajú aj v Košiciach praktické výhody, ktoré ich zážitok z dobrého koncertu ešte viac spríjemnia.

Obľúbený hudobný projekt Orange Music Live prináša vďaka spolupráci s košickou Tabačkou kvalitné koncerty svetových a slovenských hudobníkov aj do metropoly východu. Koncertnú šnúru odštartujú už túto jeseň britskí interpreti Skye a Ross z Morcheeby. „Projekt Orange Music Live priniesol na Slovensko už v minulosti mnohé svetové hudobné hviezdy. Sme radi, že po úspešnej spolupráci s bratislavskou Starou tržnicou, ktorá bola posledný rok a pol hostiteľom mnohých kvalitných koncertov, priberáme do projektu Orange Music Live aj Košice. Novú sezónu tak odštartujeme premiérovo v Tabačke už 28. novembra,“ priblížila Natália Kunická, Brand Activation Manager spoločnosti Orange Slovensko.

Vďaka šikovnej aplikácii Orange výhody si môžu zákazníci Orangeu už tradične uplatniť pred a počas koncertu jedinečné benefity. Čaká na nich zľava v hodnote 2 eurá pri nákupe vstupeniek v predajnej sieti Ticketportal, pričom predaj bude spustený od stredy 21.9.2016. Namiesto 14-tich eur tak v predpredaji za lístok zaplatia len 12 eur. Priamo na koncerte určite zákazníci ocenia možnosť získania drinkov v bare na účet Orange Music Live, a to prostredníctvom aplikácie Orange výhody, v ktorej si môžu stiahnuť kupón s jedinečným kódom do svojho mobilu. Ten im zabezpečí 2 drinky zdarma vo všetkých baroch v košickej Tabačke. Obidve výhody nájdu zákazníci v časti Zážitky.
„Projekt Orange Music Live nám prirástol k srdcu a sme veľmi radi, že sa nám ho darí rozširovať aj do ďalších slovenských miest. Kvalitnú hudbu chceme zdieľať skutočne naprieč celým Slovenskom, a preto aj tento koncert zažijú fanúšikovia nielen v košickej Tabačke, ale prostredníctvom live streamingu v každom kúte našej krajiny,“ dodala Natália Kunická. Okrem živého prenosu sa zdieľania zážitkov z hudby môžu zúčastniť aj samotní návštevníci koncertu, a to vďaka bezplatnej Wi-Fi v priestoroch Tabačky.



O skupine Orange
Orange je jedným z vedúcich svetových telekomunikačných operátorov so 155 000 zamestnancami na celom svete. V roku 2015 dosiahla skupina výnosy na úrovni 40 miliárd eur a k 30. júnu 2016 evidovala vyše 250 miliónov zákazníkov v 29 krajinách sveta. Z toho 189 miliónov tvoria zákazníci mobilných služieb a 18 miliónov užívatelia pevného širokopásmového internetu. Firemné komunikačné riešenia a služby ponúka skupina pod názvom Orange Business Services a s touto značkou patrí medzi svetových lídrov v poskytovaní telekomunikačných služieb nadnárodným spoločnostiam. Orange je spoločnosť obchodovaná na burzách Euronext Paris Eurolist (ORA) a v New Yorku (ORAN). Ďalšie informácie o skupine Orange nájdete aj na stránkach www.orange.com, www.orange-business.com, www.orange-innovation.tv alebo nás sledujte cez Twitter na @presseorange.

O spoločnosti Orange Slovensko
Orange je vedúcou telekomunikačnou spoločnosťou a najväčším mobilným operátorom na Slovensku. K 30.6. 2016 evidoval 2,886 mil. zákazníkov mobilných služieb a takmer 198 000 zákazníkov pevného internetu a digitálnej televízie. Mobilné služby poskytuje prostredníctvom 2G siete, ktorá pokrýva 99,8% populácie a prostredníctvom 3G siete s maximálnou rýchlosťou 42 Mbit/s a 4G siete s rýchlosťami do 220 Mbit/s s kombinovaným pokrytím pre vyše 95 % populácie Slovenska. Orange Slovensko je prvý telekomunikačný operátor na Slovensku, ktorý spustil najmodernejšiu pevnú sieť novej generácie na báze FTTH (Fiber To The Home – optika do bytu), ktorá pokrýva takmer 345 tisíc domácností v 19 mestách. Pevný internet a digitálnu televíziu poskytuje Orange taktiež prostredníctvom technológie DSL, ktorá je dostupná na väčšine územia Slovenska. Spoločnosť Orange Slovensko je držiteľom certifikátu environmentálneho manažérstva podľa normy ISO 14001:2004, ako aj certifikátu informačnej bezpečnosti podľa normy ISO 27001:2005 so zameraním na služby elektronického obchodu a mobilnej dátovej komunikácie. Nadácia Orange je podľa prieskumov verejnosti najdôveryhodnejšou firemnou nadáciou na Slovensku.

Majiteľom 100 % akcií spoločnosti Orange Slovensko je skupina Orange. Informácie o spoločnosti Orange Slovensko sa nachádzajú na stránke www.orange.sk, www.facebook.com/OrangeSlovensko alebo nás môžete sledovať cez Twitter na @orange_sk.

Miesto konania podujatia: Tabačka Kulturfabrik, Gorkého 2, Košice
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=22764
Dátum začiatku podujatia: 28. Novembra 2016 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 28. Novembra 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7291N 21.2559E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Orange Music Live: Skye & Ross from Morcheeba

Fotografie
Podobné podujatia
SILNÉ REČI V KOŠICIACH
Overené podujatieSILNÉ REČI V KOŠICIACH
Historická radnica, Košice
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrno-spoločenské centrum, Jedlíkova 7, Košice
KONCERT KRISTÍNA
Overené podujatieKONCERT KRISTÍNA
Kulturpark Košice, Košice