ORIEŠKIÁDA 2023

Podujatie Košice

ORIEŠKIÁDA 2023

Únia vzájomnej pomoci ľudí a psov (UVP) a APONI DOG RACE Vás srdečne pozýva na 19. ročník najväčšej psej show.
ORIEŠKIÁDA 2023 Orieškiáda je zábavné podujatie pre krížence, psíkov z útulkov a zachránených psíkov. KDE a KEDY? 02. september 2023 (sobota), Detský areál - park Anička Prezentácia a veterinárna prehliadka: od 08:30 – 09:30hod. Začiatok a koniec programu: od 9:30 - 16:00hod.

Psíka môžete prihlásiť do jednej, alebo do dvoch z 15 kategórií.

A. Strapáčik - srsť krátka či dlhá, hlavne, že je strapatá, učesať ju je takmer nemožné
B. Východňarský ovčiak - krížence NO rôzneho sfarbenia C. SkoroRasa - takmer čistokrvný, ale uško má dole, srsť prikrátku, no proste... D. Supermix 2 plemien - ľahko rozoznateľné kríženie dvoch konkrétnych rás E. Roztomilé šteniatko - šteniatka musia byť vakcinované proti besnote – súťažia do veku 9 mesiacov F. Salámista - krátke nôžky, dlhé telo G. MixColor - je aj hnedý, aj čierny, aj žltý …farieb má požehnane H. Prírodný úkaz - veľká hlava, veľké uši a malé telo, zvláštny zjav, rôzne disproporcie,…také niečo, čo bežne nevidíte I. Dôstojný Elegán - ozajstná dáma, skutočný gentleman, vek nad 8 rokov J. Extrafliačik - nemusí byť veľa škvŕn, ale škvrny fľakaté vskutku zaujímavé K. Štandard ulice - pre psíky, ktoré sa nevedia jednoznačne zaradiť do ostatných kategórií L. Čierny barón - pre psíky s čiernou srsťou, môže mať fliačik aj inej farby srsti M. Snehová vločka - pre psíky s bielou srsťou, môže mať fliačik aj inej farby srsti N. Čokoládka - pre psíky s hnedou srsťou, môže mať fliačik aj inej farby srsti O. Krátkochlp – pre psíky s krátkou srsťou

Ako bonus si môžete zasúťažiť aj bez registrácie v:
TRUBKOVINÁCH v kruhu EXTRAPES (Poslušnosť a sociálne správanie) prihlásiť sa dá na mieste v kruhu za poplatok 3€

Zároveň na záver programu si môžete zasúťažiť a získať hlavné ceny:

BINGOORECH
BINGOÚTULKÁČ EXTRAPES (poslušnosť)

KOMPLETNÉ INFORMÁCIE - program, propozície a prihlášku nájdete na našej stránke:
https://www.uvp.sk/aktivity/orieskiada-2023/

Všetci víťazi získajú pekné ceny, ale ani ostatní neodídu naprázdno.

Súčasťou PROGRAMU bude aj:
množstvo sprievodných súťaží pre deti i dospelých maľovanie na tvár tombola (cena lístku na tombolu je 2 eurá, zakúpiť sa dajú v infostánku do 14,00h)

O 9:30 – 16:00

Začiatok podujatia: 02.09.2023
Fotografie
Podobné podujatia