P-T-S míting

Podujatie Šamorín

P-T-S míting

x-bionic® sphere opäť otvorí svoje brány prestížnemu športovému podujatiu Pravda – Televízia – Slovnaft. Počas 57. ročníka tohto atletického mítingu s bohatou tradíciou privítame atletickú elitu z celého sveta. Toto podujatie sa každoročne teší veľkej obľube divákov a veríme, že tak bude aj tento rok!

Niektoré športové podujatia sú ako kométy – zažiaria a zhasnú. Zmiznú a nikomu nechýbajú. Ale sú aj také, za ktorými je mnohým aj po rokoch ľúto. Boli totiž stálicami na športovom nebi. Desaťročia fascinovali fanúšikov nielen doma, ale aj vo svete.

To je prípad atletického mítingu v Bratislave, ktorý bol v najslávnejšej ére súčasťou elitného svetového seriálu IAAF Grand Prix a chýrni experti kráľovnej športov ho roky s rešpektom označovali lichotivým prívlastkom „Zürich východu“. Charakterizovala ho tradične silná medzinárodná konkurencia, skvelé výkony vrátane svetových či európskych rekordov a plné hľadisko.

V príprave 51. ročníka sa oprel o partnerov, s ktorými je spätá najkrajšia éra mítingu. Zvolil kombináciu úspešnej nadnárodnej firmy (Slovnaft ako súčasť skupiny MOL) a renomovaných slovenských médií: verejnoprávnej inštitúcie rozhlasu a televízie (RTVS) a vplyvného mienkotvorného denníka (Pravda). Pod logom z najslávnejšieho obdobia, ktoré je dielom akademického maliara Miroslava Cipára, sa v sobotu 4. júna 2016 míting úspešne vrátil na svetovú atletickú scénu.

Fotografie
Podobné podujatia