Pančlajn

Podujatie Bratislava

Pančlajn @KC Dunaj~

Príďte si smiechom vypracovať bruchá na našu stand-upovú pláž! Smažiť sa budeme pod paľbou humoru tých najlepších žralokov v slovenskom mori: Gaba Žifčáka, Tomáša Hudáka, Michaela Szatmaryho, Dana Čistého, Nasi A. Motlagh, Joea Trendyho a Sama Trnku. Medzi výstupmi nás osvieži hudobný hosť be.Well.

Gabo Žifčák
je veľryba, ktorá rozčerí naše letné hladiny drzým humorom. Nechajte sa strhnúť vlnami smiechu, o ktoré isto nebude núdza.

Tomáš Hudák
ako skúsený stand-upový plavčík nám v časoch horúčav hodí humorom nafúkané koleso, aby sme sa náhodou neutopili v letargii.

Michael Szatmary
je neoddeliteľnou persónou domáceho stand-upu a sťaby skúsený výčapník nám natočí taký výstup, že sa nám i hlava z neho zatočí.

Dano Čistý
z fleku rozmasíruje stuhnuté brušné svaly a svojim jedinečným prístupom k výstavbe stand-upu zanechá dokonale zrelaxovanú myseľ.

Nasi A. Motlagh
je exotické slniečko na našej stand-upovej oblohe. Svojimi brisknými postrehmi pošťuchne skleslé bránice a zapáli červeň na lícach.

Joe Trendy
je more bizarných gagov, ktoré pekne vyštípu smiechové dutiny. Nechajte sa nadnášať jeho výstupom, ktorý prichádza po dlhších prázdninách.

Samo Trnka
je kráľom nášho pančlajnovského ostrova. Každý mesiac s úsmevom víta stand-upové výletné lode a spolu s ostatnými humoristami im núka päťhviezdičkovú srandu.

be.Well
je kapela, ktorú tvoria Patrícia Švelanová a Andrej Kovačik. Nám sa večer predstaví Patrícia na ukulele, ktorá so sebou prinesie príjemný akustický pop-rock.

12. 7. (streda)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PanclajnJul

Partneri: Radio_FM, kamdomesta, CITYLIFE.SK, okocasopis, Dobré noviny, in.ba, Interez, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/panclajn-stand-up-comedy-show-1696
Dátum začiatku podujatia: 12. Júla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Júla 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pančlajn @KC Dunaj~

Meno organizátora: PANČLAJN Stand-Up Comedy Show
Fotografie
Podobné podujatia