Parádna pretekárska show na kolesách už tento víkend v Bory Mall!

Podujatie Bratislava

Parádna pretekárska show na kolesách už tento víkend v Bory Mall!

 14.-19.3.

Výstava pretekárskych áut

 

Plníme sny nielen malým, ale aj tým odrastenejším milovníkom rýchlej jazdy. V priestoroch nákupno-zábavného  centra Bory Mall a na hlavnom námestí budeme v plnej paráde vystavovať modely pretekárskych áut do vrchu National Hill Climb Teamu. To znie ako výzva na neopakovateľné selfíčko, čo poviete? Nadupané stroje budete sledovať so zatajeným dychom a búšiacim srdcom!

 

 

 

 18.-19.3. od 10.00-18.00 h

Borci z Bory Mall – Víkend na kolesách

 

Parádna motoristická párty, poriadna dávka adrenalínu, rýchlosti, zábavy a súťaží čaká borcov z Bory Mall, s ktorými sa tento raz zahráte na automobilových pretekárov. Užijete si nefalšovanú motoristickú show s profesionálnymi jazdcami z National Hill Climb Teamu. Motoristickú atmosféru umocní premietanie exkluzívnych záberov z pretekov tímu na LCD obrazovkách v priestoroch centra.

V sobotu 18.3. od 16.00-18.00 h malých i veľkých spolujazdcov povozí na pretekárskom retro aute Lada VFTS niekoľkonásobný majster Slovenska Jozef Béreš ml. Divokú jazdu vystrieda o 17.00 h autogramiáda
s pretekármi
National Hill Climb Teamu na hlavnom námestí. Borci zabavia pri maľovaní pretekárskych autíčok, pripravia pretekárske vence a vyrobia si štartovacie vlajky. Pripravili sme aj digitálnu autodráhu, jazdu s RC autíčkami a parádny výlet v Racing simulátore.

Meno organizátora: Divyd, s.r.o.
Fotografie
Podobné podujatia