Paralympic Games RIO 2016 Vernissage of the Exhibition

Podujatie Bratislava

Paralympic Games RIO 2016 Vernissage of the Exhibition

Pozývam Vás na vernisáž výstavy fotografií z Paralympijských hier Rio 2016, ktorá sa bude konať vo foyer divadla Ticho a spol. v Bratislave. Výstava potrvá od 11. 4. 2018 do 10. 5. 2018.
---
I invite you to the Vernissage of the exhibition of photos from the Paralympic Games Rio 2016, which will take place in the foyer of the Theater of Ticho a spol. in Bratislava. The exhibition will run from 11 April 2018 to 10 May 2018.


Autor fotografií je paralympionik - reprezentant SR v športovej streľbe. Na týchto paralympijských hrách v Rio de Janeiro v roku 2016 sa umiestnil na 4. mieste. Fotografie vznikli v prostredí paralympijskej dediny, na športoviskách, ceremoniáloch hier a v samotnom meste. Sú to útržky momentov, ktoré na takomto podujatí zažíva športovec a väčšinou nie je možné zažiť ich z pohľadu bežného návštevníka/diváka. Sú to útržky úplne bežných ale aj klúčových momentov, ktoré sa do pamäti športovca nezmazateľne vryjú a majú vplyv na celý zbytok jeho života.
---
The author is Slovak paralympic athlete in sport shooting. As an athlete In Rio 2016 Paralympics he finished on fourth place. But he shot also with his camera. The photos were created in the Paralympic Village, at the venues, ceremonials and in the city itself. It is a snippet of moments that an athlete is experiencing on such an event, and can not usually be experienced by a regular visitors. These are the fragments of not only the ordinary but also of the key moments, which are unforgettable for athletes and can affect the rest of their life.

Autor fotografií / Author: Radoslav Malenovský
http://fotobloger.sk/

Kurátor výstavy / Curator: Lukáš Trefilík
http://lukastrefilik.photo/

Miesto konania podujatia: Ticho a spol, Školská 14, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 13. Apríla 2018 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 13. Apríla 2018 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1535N 17.1159E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Paralympic Games RIO 2016 Vernissage of the Exhibition

Meno organizátora: Fotobloger
Fotografie
Podobné podujatia
FAUNIA BRATISLAVA
Overené podujatieFAUNIA BRATISLAVA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Overené podujatieBRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Incheba Expo Aréna, Bratislava
ESOTERIKA BIOSTYL
Overené podujatieESOTERIKA BIOSTYL
Incheba Expo Aréna, Bratislava
FAUNIA BRATISLAVA
Overené podujatieFAUNIA BRATISLAVA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava