Pecha Kucha Night Košice #43

Podujatie Košice

Pecha Kucha Night Košice #43

Štvrtá pobrežná Pecha Kucha v roku 2016 bude zasvätená literatúre. Vo štvrtok 3. novembra sa v Kotolni zídu živočíšne druhy na pokraji vyhynutia. Vydavatelia beletrie, poézie, časopisov, tvorcovia literárnych festivalov a podujatí.

Neváhajte prísť podporiť LIC – Literárne informačné centrum, BRaK - Bratislavský knižný festivall, EdpK – Európsky dom poézie Košice, vydavateľstvá Absynt - reportážna literatúra, DIVE BUKI a KK Bagala - vydavateľstvo pôvodnej tvorby a časopisy Romboid, Valal, Vertigo a Vlna - urbánny splietací mág. Najmä však LiKE, domáci literárny festival, ktorý sa začne práve na Pecha Kucha Night Košice #43. Viac o festivale sa dozviete na www.likefestival.sk

Živočíšne druhy vymierajú náhle a nezvratne, odporúčame neotáľať s účasťou. Vstup je voľný.

Každý autor má k dispozícii 20 obrázkov, každý obrázok svieti na plátne 20 sekúnd. Formát Pecha Kucha Night vymysleli a v roku 2003 v Tokiu uskutočnili architekti Astrid Klein a Mark Dytham. Pecha Kucha Night sa rozšírila do viac ako 800 miest sveta a kapitolu Východného pobrežia, Košíc. Pecha Kucha Night Košice #43 je súčasťou literárneho festivalu LiKE a uskutoční sa aj vďaka podpore mesta Košice a organizácie K13 – Košické kultúrne centrá.

Miesto konania podujatia: Kotolňa, Strojárenská 3, Košice
Dátum začiatku podujatia: 3. Novembra 2016 20:20
Dátum ukončenia podujatia: 3. Novembra 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7282N 21.255E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pecha Kucha Night Košice #43

Fotografie
Podobné podujatia
Krvavé peniaze
Overené podujatieKrvavé peniaze
Historická radnica, Košice
Košická noc múzeí a galérií
Overené podujatieKošická noc múzeí a galérií
Historické centrum mesta (Dolná brána), Košice